Hoşgeldiniz  

BUNU HESABINI KİM VERECEK

SEMİH KÖKEN | 12 Ocak 2022 | Kemer Güncel, Siyaset, Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

 

Belediyelerin asıl vazifesi  vatandaşına hizmet etmek onun yaşamsal ihtiyaçlarını karşılamak ve bunun işlemesini sağlamaktır. Halkın içinden gelen ,  halkın istediği kişiler seçilerek o koltuğa oturur ve işini yapar..

Kemer Belediyesi de böyle bir Belediyeydi.. Ta ki  Necatı Başkan gelene kadar..

Bu güne kadar Siz hiçbir Belediye Başkanın Otelcilerin alışverişine,  inşaatına,  satın almasına karıştığını duydunuz mu ..?  Ben Duymadım….!

Peki bu güne kadar Kemer Belediyesinde  aşk meşk olaylarını hiç duydunuz mu ..? Ben Duymadım..!

Peki hiçbir Başkan çocuğunun 3 milyona Su sporları kiralayıp  , yatlar ,  katlar  , motorlar aldığını hiç duydunuz mu…? Ben Duymadım….!

Ben duydum ve Duyduklarımı da kimseden çekinmeden yazdım ve yazmaya devam  ediyorum..!

Ama Çalışan gazeteciler gününde  faturalarıyla Çalışan Gazeteciler  her nedense bunları ne görür ne duyar ne de yazarlar adı üstünde Faturalı Basın diye bu kelaynak sürüsüne diyoruz..

Malum Kelaynak alınmasın üzerine onu artık nesli tükendiği için korumaya devam ediyoruz.

Her neyse konumuzdan uzaklaşmayalım…

Milletin ne kadar çok derdi varmış ta bizim haberimiz yokmuş…Birkaç kargocu dostum aradı bizi de töhmet altında bıraktın diye..Onlardan özür dilerim Bizim Kargocu sadece bir kişiye iş getirip iş götürür yıllardır da onun Harem ağalığını yapar..Kastımızda zaten oydu ve cuk diye oturdu…

Kendinize gelin bre zındıklar oturduğunuz  o koltuklar baba yadigari değil ..İki gün sonra o saltanatta bitecek en azından rezil işlerle anılmayın demek istediğim..Yoksa kimin kiminle neler yaptığını yazmaya kalksam sokağa çıkamazsınız….

Kemerin en güzel plajı olan Çıralı Yıllardır Kemerin arka bahçesi gibi ne yatırım gördü ne hizmet aldı nede hak ettiği gibi oldu.

Yeni yönetim burası konusunda seçim öncesi çok vaade bulunmuştu bunlardan biride Olympos la çıralı arasına köprüydü. Seçimlerden hemen sonra bu köprü yapıldı.

Genelde Dereler üzerine yapılan köprüler Devlet Su işleri tarafından planlanır ve yapılır Hizmet sevdalısı Necati Hoca aveneleri  göreve gelir gelmez  DSİ nin verdiği proje yerine kimseye zarar vermeden bir iptidai bir köprü yaptılar.

DSİ nin istediği 9 gözlü 12 metre genişliğinde  bir köprüydü. Ancak Uyanık Belediyeciler yan  komşuya zarar vermeyim diyerek  alelade bir köprü yaptılar.

DSİ bu köprüyü kabul etmedi ve mahkemeye başvurdu. Onu bile takmayan Belediye Vatandaşın Parasını har vurdu harman savurdu…

DSİ  nin itirazlarına rağmen köprü yapıldı ve ilk yağmurda  tıkandı ve sular yanda bulunan o komşunu bahçesini bastı.

Olympos tarafında kalan otelcinin (TAMAMEN) duygusal baskısı  yüzünden bir gecede yine aynı Belediyenin kepçeleri ile gece yarısı ortadan kaldırıldı.

  • esnada bir Arkeolog ölümden döndü ve o bayan feryat figan
  • “İLLAKİ BİRİNİN ÖLMESİMİ LAZIM”

Dedi  ve o hazin olay gerçekleşti. Yabancı uyruklu bir kadın dereye düşerek denizde kayboldu.

Peki şimdi bunun sorumlusu kim…?

Bunun hesabını kim verecek…

Madem köprü yaptınız  neden yıktınız…?

Madem Yıkacaktınız Neden yaptınız..?

Birisi çıksın versin hesabını Bu güzelim yerlerin böyle olaylarla anılması ne kadar kötü ..

Ama bunu anlayacak ne zihniyet var ne tiyniyet….

Unutmadan 10 OCAK Çalışan Gazeteciler günümüzü kutlayanlar teşekkür ederken,   yukarda yazdıklarımı göremeyen  Faturalı Basın Bunları görmez çünkü adı üstünde Faturaları ödenmez görülürse….!

Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle