Hoşgeldiniz  

15 TEMMUZUN ARDINDAN KEMER

SEMİH KÖKEN | 15 Temmuz 2021 | Kemer Güncel, Siyaset, Yazarlar


SEMİH KÖKEN
kemerhaber@hotmail.com

15 Temmuzda Kemerde yaşanan olayları biraz anlatmak istiyorum…
15 temmuz gecesi Cumhurbaşkanının sokaklara inin demesinin ardından asıl FETÖ CÜLER kemerde hemen sokaklara çıktılar ve ellerinde Bayraklarla sokaktaydılar.
Şimdiki siyasetçilerden hiç biri o gece evinden dışarı çıkamadı.
Çıkanlar ise karşı kaldırımda bizleri izledi.
Hiç unutmuyorum o gün ki AK Parti ilçe Başkanı Ferruh Derin di ve bir türlü parti binasını açtıramamıştım. Kapıyı kırarım deyince gençlik kolları geldi ve kapıyı açtı aşağıda biriken topluluğu iki kez konuşarak ikna ettim. Aralarında fitnelerinde olduğu bir gurup polise ve jandarmaya saldırmak istedi ise de engel olduk.
Hala yıkılan Emniyet Binası önünde İstiklal Marşımızı bile okutmuştum…
Ertesi gün ağardığında Kemerde bir çok kişinin göz altına alındığını bunlardan bazılarının da çok yakından tanıdığımız kişiler olduğunu gördük.
Fakat en ilginç olayı ise Kemer Adliyesinden bu kadar çok FETÖCÜ Hakim ve Savcı çıkması oldu.
Ve o dönem öncesi bu yapılanmayı birkaç kez kaleme almıştım. Hiç unutmuyorum görevden alınıp tutuklanan ve bir müddet yatıp çıkan Fetö Savcısı bana “akıllı ol yoksa başına gelmeyen kalmaz “ diyerek tehdit etmişti.
Şimdi yine o zamanki isimlerlerden ikisi Kemerde tezgahın yine başındalar..
Cimer , HSYK olmak üzere her yere şikayet etmemize rağmen o guruh Kemerde hala daha at oynatıyor…
Hele şimdiki yönetim için o dönemde bir çok dosyaya soruşturma izni bile vermeyenler aynı masada Kemerin geleceğine ipotek koymaya devam ediyorlar…
Bunları artık herkes biliyor.
Nerde toplanıyorlar , nerde karar alıyorlar , kimlerle işbirliği içindeler ayyuka çıkmışken 15 TEMMUZ için Şehit olanların sanırım Kemikleri sızlıyordur.
15 Temmuz anarken Kemerdeki hainleri biliyoruz..
Onlarda bizim onları ; bildiğimiz için bizi istemiyorlar.
Bazen Kamilll olarak , bazen Necip olarak bazen , Bazen de Bülent olsa da biz biliyoruz bu vatan Hainlerini ….; O yetiyor..
Fakat korkunun ecele faydası yok. Elbet bir gün bizim haklı olduğumuz her zamanki gibi ortaya çıkacak ve bu şarlatan ve avenelerinin gerçek yüzü ortaya çıkacaktır.
Kemer de yaşanan olayların ardı arkası kesilmezken , düne kadar çulsuz gezenlerin ahkam kesmesi olayları nasıl da basitleştiriyor. Onun için çok ta galeye almaya gerek yok diye düşünüyorum.
Şimdi çalışma zamanı , Şimdi 2023 e hazırlanma zamanı bu gibi abdestsiz , zürriyetsizlerle işimiz yok olmazda zaten biz işimize bakalım ….Görüp görecekleri bu zaten bir üstü yok…
Ayışığı nın tüm karanlıkları aydınlatması dileyiğle …

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle