Hoşgeldiniz  

YÖRSİAD’dan her gün 550 kişiye iftar

SEMİH KÖKEN | 03 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

YÖRSİAD ( Yörük Sanayici ve İş Adamları Derneği ) geleneksel hale getirmiş olduğu ve bu yıl 4.sünün düzenlendiği iftar çadırında her gün 550 kişi iftarını açıyor. İftar Çadırı Çallı’da veriliyor.

YÖRSİAD yönetiminin iftar çadırına konuk olan ve vatandaşlar ile birlikte iftarını açan SGK il Müdürü Selim Erol, “Paylaşmayı, birlikte olmayı ve bu güzel ortamı hazırladıkları için YÖRSİAD’a bir kez daha teşekkür ediyoruz” diye konuştu. YÖRSİAD’ı Ramazan ayı boyunca yaptığı bu sosyal yardımlaşma için kutlayan İl Müdürü Erol, başta Başkan Semih Beken olmak üzere emeği geçen tüm YÖRSİAD üyelerine teşekkürlerini sundu. YÖSİAD Başkanı Semih Beken, yönetim kurulu üyeleri ve Selim Erol, iftara katılan vatandaşlara hayırlı Ramazanlar dileklerinde bulundu.

Erol “Ramazan paylaşma ve bir sevgi ayı”

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte iftarını açan Selim Erol yaptığı açıklamasında  “Ramazan paylaşma ve bir sevgi ayı. YÖRSİAD’ın iftar sofrasında ihtiyaç sahibi olanlar ile birlikte aynı sofraya oturuyor olmaktan mutluyuz. Paylaşmayı, birlikte olmayı ve bu güzel ortamı hazırladıkları için YÖRSİAD’a bir kez daha teşekkür ediyoruz. İnşallah bu geleneksel hale gelen YÖRSİAD’ın iftar çadırları önümüzdeki yıllarda da artarak devam eder.  YÖRSİAD geleneksel İftar Çadırı ile burada toplumumuzun dayanışma, sosyal yardımlaşma ve ihtiyaçlarının giderilmesi noktasında çok büyük bir açığın kapatıldığını düşünüyorum” dedi.

Beken “ Bu çadırımızı düzenlemekten dolayı çok mutluyuz”

YÖRSİAD Başkanı Semih Beken ise her gün iftar çadırında 550 kişinin iftarlarını açtıklarını ve bunun mutluluğunu yaşadıklarını söylerken, SGK il Müdürü Selim Erol’un da iftar sofralarına katıldığı için teşekkürlerini sundu.

Beken “YÖRSİAD olarak bu yıl 4. Geleneksel iftar çadırımızı düzenliyoruz. Bu çadırımızı düzenlemekten dolayı çok mutluyuz ve bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen tüm YÖRSİAD ekibine teşekkür ermek istiyorum. Buraya destek veren hem derneğimizin üyeleri hem de derneğimizin üyesi olmayan çok sayıda arkadaşımız var. Burada böylesine hayırlı bir olaya vesile oldukları için kendilerine tekrar teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Bu çadırın gururunu bu arkadaşlarımız ile birlikte paylaşıyoruz. Burada her sene olduğu gibi bu yıl da 550 kişiyi her akşam ağırlıyoruz. Bu yapmış olduğumuz sosyal projelerinden bir tanesi” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle