Hoşgeldiniz  

SAHA BAKIMA ALINDI

SEMİH KÖKEN | 30 Eylül 2014 | Yaşam A- A+

IMG_0412 IMG_0372 IMG_0386

Kemer Tekirovaspor iç saha müsabakalarını ve karşılaşmaların hazırlık idmanlarını yaptığı Dr. Fehmi Öncel Stadının çimlerini bakıma aldı. Bu hafta iç saha müsabakasında Çine Madranspor karşılaşmasını oynayan Kemer Tekirovaspor araya girecek Kurban Bayramı nedeniyle Pazar günü oynayacağı Gölcükspor karşılaşmasını Cuma günü oynayacak. Yaklaşık 15 günlük arayı değerlendirmek isteyen yetkililer Çine Madranspor karşılaşması sonrasında sahanın çimlerinin bakım çalışmalarını başlattılar.

İş makinaları ile sahaya çim ekimi yapan görevliler sonrasında özel olarak getirtilen kumu sahaya uygulayarak kış aylarında saha zeminini futbol oynamaya uygun hale getirmiş olacaklar.

 

Konu ilke ilgili olarak açıklamalarda bulunan Tesislerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Fahri Şimşek şu açıklamalarda bulundu; “Hemen her yıl rutin bir şekilde sahamızın bakımını yapmaktayız. Bu yıl Kurban Bayramındaki arayı değerlendirerek sahamızdaki çimlerin bakımına başladık. Takımımız iç saha ve hazırlık idmanlarını burada gerçekleştiriyor, bizler 2. Lig hedeflediğimiz sezonda oyuncularımız ve seyircilerimize en iyi hizmeti vermek istiyoruz.” Dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle