Hoşgeldiniz  

Antalya’da ‘Food Fest’ alanına yoğun ilgi

Semih Köken | 25 Eylül 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

Antalya’da ‘Food Fest’ alanına yoğun ilgi

ANTALYA’DAN DÜNYAYA” MOTTOSUYLA DÜZENLENEN I. ULUSLARARASI FOOD FEST ANTALYA, İKİNCİ GÜNÜNDE ZİYARETÇİ AKININA UĞRADI. KENTTEKİ TURİSTLERİN DE İLGİ GÖSTERDİĞİ FESTİVALDE, BİRBİRİNDEN FARKLI LEZZETLERLE GASTRONOMİ COŞKUSU YAŞANIYOR.

“Antalya’dan Dünyaya” mottosuyla düzenlenen I. Uluslararası Food Fest Antalya, ikinci gününde ziyaretçi akınına uğradı. Kentteki turistlerin de ilgi gösterdiği festivalde, birbirinden farklı lezzetlerle gastronomi coşkusu yaşanıyor.

Antalya Karaalioğlu Parkı’nda dün kapılarını açan I. Uluslararası Food Fest Antalya’da, gastronomi coşkusu devam ediyor. Festivalin ikinci gününe, çoğunluğu kent sakini vatandaşlar olmak üzere, yerli ve yabancı tatilciler de yoğun ilgi gösterdi. “Antalya’dan Dünyaya” mottosuyla gerçekleşen, yerel gıdaya sahip çıkmak amacıyla, “Sürdürülebilirlik, biyoçeşitlilik ve yerel ürünlerin desteklenmesi” temasıyla, Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen festivalde, ziyaretçiler birbirinden farklı lezzetlerle buluşuyor.

“Esnafa sezon sonu güzelliği oldu”

Festivalde güzel vakit geçirdiğini belirten ziyaretçilerden Dilara Gizem Eren, “1 saat önce geldim. Tüm vaktimi burada geçireceğimi düşünüyorum. Ürünler çok güzel. Tost sipariş ettim ve kuzenimle birlikte yemeği düşünüyoruz” dedi.

Alandaki stantlarda midye satan esnaf İbrahim Kök ise, festivalin aynı zamanda esnafa katkı sağladığına da dikkat çekerek, “Antalya’nın zaten böyle bir festivale ihtiyacı vardı. Halk da çok sevdi. Etkinlik ve lezzetler çok güzel. Esnafa fazlasıyla katkısı oldu. Sezonun bitmesine yakın son bir güzellik oldu” ifadelerini kullandı.

 

IHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle