Hoşgeldiniz  

ANFAŞ’TA YENİ DÖNEM

SEMİH KÖKEN | 22 Temmuz 2015 | Antalya Haber, Yaşam A- A+

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çalık’ın geçen Nisan ayında akciğer ve solunum yetmezliği nedeniyle hayatını kaybetmesi sonrasında Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine iki dönem Ak Parti’den Antalya milletvekilliği yapan Sadık Badak geldi. 1994 yılında kamu ve özel sektör işbirliğiyle 30 milyon TL sermaye ile kurulan ANFAŞ’ın kurulmasında ve faaliyetlerinde önemli katkılar sağlayan Badak, 2007 yılına kadar Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini sürdürmüştü. 2007 yılı seçimlerinde Ak Parti’den Antalya milletvekili seçildikten sonra bu görevi Mustafa Çalık’a devreden Badak, iki dönem milletvekilliği görevinin ardından ve geçen Nisan ayında Çalık’ın vefat etmesi nedeniyle tekrar ANFAŞ’ın başına geçti.

GENEL MÜDÜR DEĞİŞİKLİĞİ

Antalya’da kış döneminde düzenlenen çok sayıda ulusal ve uluslararası fuarla hem kent ekonomisi hem de kış turizmine büyük katkılar sağlayan ANFAŞ’ta yaklaşık iki ay önce yaşanan bu değişimle birlikte personel kadrosunda da değişiklik ve yeniliklere gidiliyor. Bu süreçte ANFAŞ’ta uzun yıllar Genel Müdürlük yapan Server Seçer’in yerine de İstanbul Dünya Ticaret Merkezi Genel Müdürü Alpaslan Baki Ertekin atandı. Yeni Genel Müdür Ertekin, ANFAŞ’taki görevine başladı.

ANFAŞ Yönetim Kurulu Başkanı Sadık Badak, “Şirketimizin Yönetim Kurulu Başkanı hiç beklemediğimiz bir zamanda maalesef amansız bir hastalıkla aramızdan ayrıldı. Bunun sonucunda arkadaşlarımız görevi şahsıma tevdi etti. Yeni yönetimle beraber şirketin fiili, fiziki ve organizasyon bazında yeniden yapılanma programı hazırlanıyor” dedi.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle