Hoşgeldiniz  

Martı Myra Kemer, güvenli tatil için kapılarını açtı

Semih Köken | 20 Mayıs 2021 | Turizm A- A+

Martı Myra Kemer, güvenli tatil için kapılarını açtı

Antalya’nın gözde turizm merkezlerinden Kemer’in muhteşem doğasında, çevresini saran çam ağaçları ve temiz denizi ile Martı Myra Hotel 2021 sezonu için kapılarını açtı.

Güvenli Turizm Sertifikası’na sahip olan Martı Myra bu yıl yine güvenli, huzurlu, keyifli bir tatil deneyimine hazırlandı. Çocuklara yönelik kapsamlı tesisleri ile kuruluşundan beri aileler için ideal bir destinasyon olan Martı Myra, bu sene de geniş alanları ile aileler için güven telkin ediyor. Yöresel Türk yemeklerinden Asya mutfağına kadar uzanan 8 farklı restoran ve barları ile Martı Myra misafirlerini yeni bir yolculuğa çıkarmaya hazır.

Açılış hakkında bir açıklama yapan Martı Myra Hotel Genel Müdürü Erkut Öztürk; “Dünya seyahat endüstrisinin geçirmiş olduğu bu zorlayıcı dönem içerisinde Martı Myra, değerli yönetim kurulumuzun önderliğinde tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte 2021 yılı sezonu için kapılarını açmış bulunmaktadır. Martı Myra tarihe tanıklık etmiş Phaselis, Olimpos, Myra antik şehirlerinin de içinde bulunduğu Likya yolu üzerinde muhteşem doğası ve masmavi Akdeniz sularının buluştuğu Tekirova’da Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini Türk misafirperverliğiyle birleştirmiştir. Gastronomi çeşitliliği, evrensel müzik, eğlence sunumları, genç ve çocuk kitlelere uygun aktiviteleri, tabiat içerisinde spor, yoga ve meditasyon imkanı, insanı tazeleyen özel dokusu ile 1967 yılından beri elde etmiş olduğu otelcilik tecrübesi ve kurum kültürüyle bugün yeniden ilk misafirlerimizi ağırlamanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle