Hoşgeldiniz  

Mehmet Nuri Ersoy: Tedbirleri aldık, krizden etkilenmeyeceğiz

Semih Köken | 25 Şubat 2022 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Mehmet Nuri Ersoy: Tedbirleri aldık, krizden etkilenmeyeceğiz

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Rusya-kriziyle ilgili tüm önlemlerin alındığını, Türkiye’nin krizden olumsuz etkilenmeyeceğini ileri sürdü.

Rusya’nın Ukrayna’ya dönük geniş çaplı operasyon dünyada şok etkisi yaratırken, Türkiye’deki turizmciler de diken üstünde olduklarına dair açıklamalar yaptı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, iki ülke arasındaki krizin Türkiye’yi olumsuz etkilemeyeceğini açıkladı. Ersoy, “Türkiye turizmi bu olaylardan olumsuz olarak etkilenmeyecektir, tüm tedbirler alındı. “Farklı ülkelerden turistlerin gelmesi için 125 ülkede tanıtım faaliyetleri yürütülüyor. Tedbirler alındı. Ülkelere özel çalışmalarımız tamam. Bize olumsuz bir yansıması olacağı kanaatinde değilim” değerlendirmesinde bulundu.

Bakan Ersoy, Rusya-Ukrayna kriziyle ilgili “Türkiye turizmi bu olaylardan olumsuz olarak etkilenmeyecektir, tüm tedbirler alındı. Biz daha önce de böyle krizlerle karşılaştık, hazırlıklıyız” dedi. Ersoy, 2022 yılında 42 milyon ziyaretçi ve 35 milyar Turizm geliri, 2028’de ise 100 milyon ziyaretçi ve 120 milyar turizm geliri hedeflendiğini açıkladı.


Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle