Hoşgeldiniz  

Güral Premier minikleri ağırlayacak

Semih Köken | 20 Nisan 2017 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Oteller, Turizm, Yaşam A- A+

Güral Premier minikleri ağırlayacak

Güral Premier Hotel Belek ve Güral Premier Hotel Tekirova çocuk evlerindeki minikler için 23 Nisan ve 29 Nisan tarihlerinde birbirinden eğlenceli ve renkli etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Güral Premier Hotels sosyal sorumluluk çalışmaları kapsamında çocuk evlerindeki minikleri otellerinde ağırlayacak. Çocuklar için 23 Nisan’da Güral Premier Hotel Belek ve 29 Nisan’da ise Güral Premier Hotel Tekirova tesislerinde günübirlik etkinlikler düzenlenecek. Çocukların etkinlikte yer alan birbirinden renkli festivallerle eğlence dolu unutamayacakları bir gün geçirmeleri sağlanacak.

Turizm alanında kalite anlayışından ödün vermeden çalışmalarını sürdüren, Güral Premier Hotel Belek ve Güral Premier Hotel Tekirova toplam 2 bin 800 yatak kapasitesiyle misafirlerini ağırlıyor. 2010 yılında kapılarını açan ve müşteri memnuniyeti odaklı çalışan Güral Premier Hotel Tekirova, doğayla iç içe, şehrin gürültüsünden uzak, iki ve üç katlı, ağaç boyunu geçmeyen yapılarıyla dikkat çekiyor.

Güral Premier Hotels, aynı zamanda sektördeki birçok önemli organizasyonda yer alarak çeşitli ödülleri almaya hak kazanıyor. Son olarak da turizm oscarları olarak bilinen ‘World Tourism Awards’da ‘En İyi Resort Otel Ödülü’, Güral Premier Hotel Tekirova’nın oldu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle