Hoşgeldiniz  

Cenker Yılmaz: Rezervasyonda yüzde 450 artış yakaladık

Semih Köken | 21 Şubat 2022 | Antalya Haber, Kemer Güncel, Oteller, Turizm A- A+

Cenker Yılmaz: Rezervasyonda yüzde 450 artış yakaladık

NG Phaselis Bay Genel Müdürü Cenker Yılmaz, rezervasyonlarda yüzde 450 artış olduğunu açıkladı.

2021 sezonunu beklentilerin üzerinde kapatan NG Phaselis By Resort, “See, Feel, Love” (Tanı, Hisset, Sev) sloganıyla girdiği yeni sezonda erklen rezervasyonalarda büyük artış olduğunu bildirdi.

Rezervasyonlar yüzde 450 arttı

İlk yılda verilen hizmet ve memnuniyet sayesinde rezervasyonlarda %450 oranında artış olduğuna dikkat çeken NG Phaselis Bay Genel Müdürü Cenker Yılmaz, yeni sezonda bu rakamı daha da artırmayı hedeflediklerini söyledi. Misafir yorum ve beklentilerinin kendileri için çok önemli olduğunun altını çizen NG Phaselis Bay Genel Müdürü Cenker Yılmaz, misafir memnuniyetini dikkate alarak otel içinde ve dışında değişikliklere gidildiğine de değindi. NG Phaselis Bay, 2022 yazında da ayrıcalıklı hizmeti ve birbirinden özel konfor alanlarıyla misafirlerine eşsiz bir deneyim yaşatacak. Seçkin lezzetler sunduğu A la carte restoranlarında, deniz manzaralı Scallops A la Carte, Beach Snack ve Ikura Tepenyaki restoranlarında da yenilikler yapan NG Phaselis Bay, iştah kabartan lezzetleri, üst düzey hizmet ve şık dekorasyon eşliğinde konuklarına sunacak.

Çalışanlarına da ayrıcalıklı bir dünya sunuyor

Sunduğu hizmetlerle misafirlerinin konforunu en üst düzeyde tutan NG Phaselis Bay, ekibine de ayrıcalıklar sunuyor. Çalışma şartları, maaşlar ve ek yardımlar ile personelinin de memnuniyetini artıran Phaselis Bay, bu sayede personel kalitesinde de standartlarını yüksek tutuyor.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle