Hoşgeldiniz  

ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN

Semih Köken | 30 Ağustos 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

ZAFER BAYRAMI KUTLU OLSUN
30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla Kemer’de tören düzenlendi.
Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Yücel Gemici, Kemer Belediye Başkanı  , Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, Kemer Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, Kemer Belediyesi meclis üyeleri Ferhan Fidan, Ramazan Kal, Semih Özdemir, siyasi parti temsilcilerinden AK Parti ilçe Başkanı İsmail Selami Minta ,MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara  kurum amirleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.
Tören, Kaymakam Gemici ve Belediye Başkanı nın Atatürk Anıtı’na çelenk sunumunun ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.
Günün anlam ve önemini belirten konuşmalar ve şiirlerin okunmasıyla sona eren tören sonrası açıklama yapan Kaymakam Yücel Gemici  30 Ağustos Zafer Bayramının önemine dikkat çekti.
, Türkiye’de şu anda rahat yaşamanın bedelini zamanında Atatürk başta olmak üzere silah arkadaşları ve ataların ödediğine vurgu yaparak, “Geçmişten ders alarak geleceğe bakmamız lazım. Yaşamanın bir bedeli olduğunu ve bu bedeli atalarımızın ödediğini unutmamamız lazım. Ne mutlu Türk’üm diyene!” diye konuştu.
AK Parti ilçe Başkanı İsmail Selami Minta ,MHP İlçe Başkanı Hüseyin Kara Yücel Gemici bey’i makamında ziyaret etti.
Kemer Kaymakamlığımızın düzenlediği #30AğustusZaferBayramı kutlama törenindeyiz.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle