Hoşgeldiniz  

MUSTAFA GÜL “CATIR CATIR HESAP SORACAĞIZ”

Semih Köken | 11 Ocak 2022 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

MUSTAFA GÜL “CATIR CATIR HESAP SORACAĞIZ”

 

Kemerin Efsane Belediye Başkanı Mustafa GÜL  Gazetemiz genel yayın yönetmeni Semih Köken in sorularını Sosyal Medyada canlı olarak yanıtladı

2021 yılının Kemer için kayıp olduğunu dile getiren GÜL “Korku imparatorluğu kurdular” dedi. Seçim Startını verdiği ofisinde ,  devamlı çayın demlendiğini  ve tüm halkımızı beklediğini söyledi.

2021 yılında Kemer in Kan kaybettiğini dile getiren Gül “Pandemi ve arkasından gelen olumsuz durumlara beceriksiz Yerel yönetimin sebep olduğunu bu  yüzden Kemer in  5 yıl geriye gittiğini belirten Gül  Umarım 2022 Beklentilerin aşıldığı Demokrasinin ve Adaletin  sağlandığı bir yıl olur bizlerde önümüzdeki dönem için şimdiden kolları sıvayarak neler yapacağımızın planlarını yapıyoruz Çünkü Başka kemer Yok dedi.

MAFYA KENTİ KEMER OLDU

2019  da verilen sözlerin yerine getirilememesi yüzünden silahlar patlar oldu diyen Başkan Gül “Kemer Tatil bölgesi burada asayişin tam olması lazımken şimdiki yönetimin yüzünden Her gün bir olay oldu Kemer böyle yasadışı olaylarla değil güzellik ve güvenliği ile anılmalıydı. Maalesef bunu dahi yapamadılar” dedi.

BİLİCİNİN SORDUĞU SORULARA CEVAP VERSİN

Geçtiğimiz  aylarda Kemer Belediye  Meclisinde çıkan olayda Mustafa Bilici nin sorduğu soruların halen daha cevaplanmadığını dile getiren Gül “Eğer Necati Başkan da birazcık dürüstlük varsa o soruları cevaplar eğer ki  cevaplayamıyorsa Kemer Belediyesinin bittiği noktadır. Kimse kusura bakmasın Bu kadar net suçlamaları bilip duyup ta işlem Yapmayan Kemer Kaymakamlığı ve savcılığına da çağrıda bulunuyorum Bilici nin söylediklerin hepsi Adli soruşturma gerektiren konulardır onları göreve davet ediyorum” dedi.

5 MİLYON PARA NERDE ..?

 

Kemer Belediye Başkan yardımcısı çıkıyor 2019 yılında pandemi varken eğitime 5 milyon harcadık diyor. Bu para nerde  diyen  Gül “ 2019 Pandemi varken kimse sokağa çıkamazken 5 milyonu nasıl harcadınız kime ne fatura ettiniz çıkın bunu açıklayın” dedi.Bunların hesabının sorulması lazım diyen Gül  Yerli kuyumda altın olayı oldu 2700 altın nereye gitti kemerde 2700 düğün oldu da orayamı takıldı. Bunların hiç birinin hesabı sorulmadı. Kemer kimlerin eline kaldı yazık dedi.

 

KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK

Kemerde kurulan Korku imparatorluğunun üç ismi var Hoca , Emin ve Gülsüm

Bu üç isim Kemerde fırtınalar kopartıyor .Milletin bir karış balkonunu  yıkan , koskoca  NG Otelden  hesap soramayan O  “Gülsüm  den”  bunların hesabı  tek tek sorulacak. Seçimden önce bir yere kaçmaz inşallah biz bunların hesabını soracağız dedi.

BUNLARIN HESABI ÇATIR ÇATIR SORULACAK

Necati Topaloğlu na  seslenen Gül “ Çıkında sokağa bakın hakkınızda neler söyleniyor  bir bakın Öyle kaçmak yok aynı ekibinizle çıkın karşımıza bakın neler oluyor. Kimlere neler yaptığınızı çok iyi biliyoruz 2024 yerel seçimlerinde kaçmak yok karşımıza çıkacaksınız bunların hesabını o zaman size çatır çatır soracağız “ dedi..

KEMER TARİHİNİN ALT YAPISI BENİM ZAMANDA YAPTI

Son günlerde meydana gelen yağışlarda Kemerde en ufak bir su baskını olmadı diyen Gül “Biz Kemer tarihinde yapılamayan bir çok alt yapı çalışmasını yaptık. Bunlar görülemiyor bu gün eğer Çamyuvayı Tekirova yı sel basmıyorsa Kemer 3 den sel akmıyorsa benim zamanımda yapılan  yatırımlardır. Kimse maval okumasın bir tane alt yapı işi yapmışlar mı bakın Çıralıya yaptıkları eğreti köprüyü bile ayakta tutamadılar yıkıldı.Bunların gözüne sokmak için birinin ölmesi mi gerekiyor” dedi.

CHP İLÇE TEŞKİLATI VARMI Kİ…?

Kemer Belediye Başkanlığı yapmış Mustafa Gül e Kemer Chp yi sorduğumuzda  başkan açtı ağzını yumdu gözünü  ..Gül  gayet kararlı bir şekilde “ CHP Kemerde var mı ki Semih Bey …?

Ben tanımıyorum bilmiyorum Kemer Belediyesinden çıkartılan 170 kişinin hesabını soramıyorsa bir ilçe Başkanı nı tanımıyorum Ekmeği elinden alınmış iş yeri sahiplerinin hakkını savunamıyorsa ben tanımıyorum.Bilicinin açıklamalarına basın toplantısı düzenleyip te cevap veremiyorsan kusura bakmasın kimse ben tanımıyorum .Ben bunlarla ilgili tüm bilgi ve belgeleri CHP  genel merkezine verdim karar onların yakında zaten olaylar daha da netleşir” dedi.

 

KİMSE UMUTSUZLUĞA KAPILMASIN

Kemer Ayışığı Gazetesi Genel Yayın koordinatörü Semih Köken in sosyal medyadan canlı yayın yaparak görüşlerini aldığı Mustafa Gül içten ve kararlı cevaplarıyla halkı bilgilendirmesinin ardından son olarak şunları söyledi . “ kimse umutsuzluğa  kapılmasın Bizim yönetimimiz ve ekiplerimiz hazır en iyi şekilde geçmişten aldığımız derslerle Kemeri eski günlerine geri getireceğiz. Biz mücadelemizi her ortamda yapmaya devam ediyoruz. Bizi herkes tanır çünkü insana yatırım yapıyoruz. Bakın Bana ve benden önceki Başkanlara çocuklarıyla anılan kimse var mı ..? Yok  bulamazsınız ..

Ama  gelin görün ki bir Belediye Başkanı Oğlunun serveti ile anılıyor acı olan bu işte ,  onun için diyorum ki Biz Kemer i biliyoruz Kemer in sorunlarını biliyoruz. Bu  vesileyle Kemer halkımıza selam ve sevgilerimizi sunuyoruz Kemer Yalnız Değildir Kemerin Paşa sı Her zaman Her yerde Kemer için vardır.Bu imkanı sağladığınız “Kaleminizi satmadığınız” içinde size de ayrıca  minnettarız” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle