Hoşgeldiniz  

MİNTA MUHTARLARLA YEMEKTE BULUŞTU

Semih Köken | 20 Ekim 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

MİNTA MUHTARLARLA YEMEKTE  BULUŞTU

AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta,  Muhtarlar Günü dolayısıyla muhtarlarla yemekte bir araya geldi.

07 Kemer Aspava Restoranda verilen yemekte muhtarlar ve eşleriyle katıldı .Muhtarlarla  tek tek ilgilenen Minta, kendisinin de bir muhtar çocuğu olduğunu belirterek, muhtarların, vatandaş ile yerel ve genel yönetimler arasında köprü görevi gördüğünü söyledi.

Bir 5 kişi ve ayakta duran insanlar görseli olabilir

Muhtarların her türlü isteğine gece gündüz demeden cevap vermeye ve koşturmaya hazır olduklarını ifade eden Minta, “Muhtarlarımızın bu güzel ve özel gününü şahsım ve teşkilatım adına kutluyorum. Muhtarlık gerçekten onurlu, gururlu ve çok zor bir meslek. Biz babamdan dolayı geçmişte bu işin hem onurunu hem gururunu hem de zorluklarını bizzat yaşadık. O yüzden gayet iyi biliyorum. Tabii resmi kurumlarla siyasilerle adeta arada bir köprü görevi görüyorsunuz. Bu da gerçekten halkımıza hizmet gitmesi noktasında çok önemli bir görev” dedi.

Bir 2 kişi ve açık hava görseli olabilir

Muhtarların ilçenin bütün sorunlarını yukarıya iletme noktasında çok büyük katkılar sağladığını ifade eden Minta, “Ben bunun için şahsım teşkilatın ve hemşerilerim adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Tabii Cumhurbaşkanımızın da her fırsatta dile getirdiği gibi sizler bizim için halkımız için çok önemlisiniz. O yüzden biz de fırsat buldukça sizlerle bir araya gelmekten, bir arada olmaktan son derece mutlu oluyoruz. Tabii birçok toplantılara yemeklere katılıyoruz ama inanın en mutlu olduğumuz en samimi geçen ortamlar sizlerle beraber olduğumuz ortamlar. Bize bu fırsatı verdiğiniz için bugün bizlerle beraber olduğunuz için tekrardan hepinize çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bir 6 kişi, ayakta duran insanlar ve açık hava görseli olabilir

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle