Hoşgeldiniz  

İntikam siyaseti devam ediyor.

Semih Köken | 17 Ağustos 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

İntikam siyaseti devam ediyor.

Mustafa Gül’ün Evi yerle bir edildi

 

Kemer Belediyesi eski Başkanı Mustafa Gül’ün Kuzdere Mahallesinde yapılan villanın yıkım kararı Mayıs ayında yıkımı yapılırken yürütmeyi durdurma kararı alarak yıkım durmuştu.

Bu sabah 30 yakın Kemer Belediyesi Personeli Kuzdere mahallesindeki evine gelerek yeniden yıkıma başladı. Ekipleri kapıda karşılayan eski Başkan Gül; 3-4 gündür rahatsız olduğunu belirti; Eski Başkan Mustafa Gül yaptığı canlı yayında Bu Yıkımda “Mutlu Olanlar mutlu olsunlar” Kuzdere’nin en ücra köşesine bir ev yaptım. Milletin eleştirmesine rağmen bu ücra köşeye ev yaparak mutlu olmaya çalıştık ve güzel bir bina yaptırdık. 2017 yapımı bitmiş ama siyasi baskı ile yıkımı gerçekleşiyor. Demek ki bizim Kuzdere’de yaşamamız yasakmış. Herkes Antalya’ya kaçarken ben Kuzdere’yi tercih ettim. Komşularına da teşekkür eden Mustafa Gül artık burada benim bir evim olmayacak. Mutlu olanlar mutlu olsunlar. Bilhassa benim bu olayıma üzülen Kuzdere, deki komşularıma ve halkına teşekkür ederim şu anda hastaneye gidiyorum yine de herkese teşekkür ederim. Dedi

Belediye ekipleri evin ölçümünü yaptıktan sonra bir bölüm yıkılırken, öğle arası olduğundan dolayı ara verilirken yıkım öğleden sonra devam ederek evin tamamı yıkıldı. .

KANUN NİZAM TANIMAYAN GURUH

Kemerde kanun nizam tanımayan Necati Hoca aveneleri intikam duyguları ile yerle bir ederken evin tamamın yıkılması büyük tepki çekti.

Vatandaşlar “Hasan Şeker Gül ün otelini yıkmıştı sonrasında olanlar oldu Paşa iki dönem başkanlık yaptı Kemere  her şeyini veren bu adama bu yapılmaz “dediler.

Kemerin Paşası Mustafa Güle her zaman destek olduklarını dile getiren vatandaşlar intikam siyaseti istemiyoruz dedikce Hoca ve aveneleri bu işleri azdırıyorlar bunun cevabını seçimde vereceklerini dile getirdiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle