Hoşgeldiniz  

Haydi Okula.. Milli Eğitim Müdürü Yusuf TEKDEMİR Açıklama

Semih Köken | 06 Eylül 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Haydi Okula.. Milli Eğitim Müdürü Yusuf TEKDEMİR Açıklama

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf TEKDEMİR ’in 2021-2022 Eğitim Öğretim yılı Açılış Mesajı

Bireyi hayata hazırlayan, gelişme ve çağdaşlaşma çabalarını başarıya ulaştıran, eğitim imkânlarını sistemli bir şekilde sunan ve geleceğe ilişkin hedeflerimize ulaştıracak olan yer eğitim yuvasıdır. Bir ülke için yapılacak en önemli yatırım insana, özellikle de çocuklara ve gençlere yapılan yatırımdır.

2021-2022 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması ile birlikte İlçemizde; resmi ve özel olmak üzere toplam 33 okulumuzda yaklaşık 8000 öğrencimiz ve 600 öğretmenimiz, yeni bir heyecanla ders başı yaptı. Okullarımızın ve öğretmenlerimizin sevgili öğrencilerimizi çok özlediği bir dönemde onlara kavuşacak olmanın verdiği heyecanı hepimiz yaşıyoruz. Okul çağına gelen her çocuğumuzun eğitim-öğretime erişimini sağlamak, kaliteli bir şekilde eğitimini vererek, yükseköğretime hazırlamak, ilgi ve yeteneklerini geliştirmesine fırsat verecek ortamları hazırlamak ve nihayetinde ülkesine bağlı, milletini seven, değerlerine sahip çıkan mutlu bireyler yetiştirmek başta bizler olmak üzere, hepimizin görevidir. Biz bu bilinçle kendimizi lokomotif olarak görüyoruz ve çocuklarımızı Hz. Ali efendimizin de dediği gibi “Yaşadığımız güne değil, onların yaşayacağı güne hazırlamaya çalışıyoruz.” Bütün gayemiz, bütün çabamız bunun içindir. Ancak şimdi hepimizin çok büyük sorumluluğu var. Öğrencilerimizin okullarına devam edebilmeleri için toplumun her ferdinin maske-mesafe-hijyen kurallarına uyması gerekmektedir.

Bu duygu ve düşüncelerle; 2021-2022 eğitim öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz olmak üzere tüm eğitim camiamıza, ilçemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Yusuf TEKDEMİR

İlçe Milli Eğitim Müdürü

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle