Hoşgeldiniz  

Açıldılar Ama Mutlu Değiller Buna da Şükür Dediler!

Semih Köken | 17 Mayıs 2021 | Kemer Güncel, Siyaset A- A+

Açıldılar Ama Mutlu Değiller Buna da Şükür Dediler!
İçişleri Bakanlığının 1 Haziran’a kadar sürecek ‘kademeli normalleşme’ kurallarını açıklamasının ardından, Kemer’de bir çok iş yeri açıldı.
Kemer’de Dükkanını açan bazı esnaflar sabah saatlerinde temizlik yaparken bazı esnaflarda ilk müşterilerini almanın sevincini yaşadı.Kısıtlamadan en çok etilenlerden biri olan Kuaför ve berberler ilk siftahlarının yapmanın mutluluğunu yaşarken bir çok esnaf ta siftah yapmadan dükkan kapatmaları dikkatlerden kaçmadı.
Sokağa çıkma kısıtlamaları hafta içi 21.00-05.00 saatleri arasında devam edecek. Hafta sonları kısıtlaması ise cuma saat 21.00’de başlayıp pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek. Tam gün sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak cumartesi-pazar günlerinde bakkal, market, manav, kasap, kuruyemişçi ve tatlıcılar 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek. Ekmek üreten ve satan fırınlar hafta açık olacak.
Bedelinin tamamı ödenmiş olmak şartıyla sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak süre ve günlerde konaklama tesislerinde rezervasyonunun bulunması da kısıtlama muafiyeti sağlayacak. Denetimlerde rezervasyon ve ödeme belgelerini ibraz etmeleri yeterli olacak. Konaklama tesislerinin kapalı alanlarında bulunan eğlence merkezleri kapalı tutulacak ve bu alanlarda müşteri kabul edilmeyecek. Açık alanlarında toplu eğlenceye izin verilmeyecek.
Restoran, kafeterya, lokanta gibi yeme-içme yerleri hafta içi 07.00-20.00 saatleri arasında gel-al ve paket servis, 20.00-24.00 saatleri arasında ise sadece paket servis, hafta sonlarında ise 07.00-24.00 saatleri arasında sadece paket servis, şeklinde faaliyet gösterebilecek.
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle