Hoşgeldiniz  

Zabıtadan Sıkı Denetim

Semih Köken | 20 Haziran 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Zabıtadan Sıkı Denetim

Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri Kemer Merkez ve muhtelif noktalarında bulunan unlu mamuller üreten fırınları ve tatlı üretim yerlerini denetledi.
Turizm sezonunun açılması ve Ramazan ayı sebebiyle gıda işyerleri sıkı bir şekilde denetlenmeye devam ediliyor. Kemer Belediyesi zabıta ekipleri, Kemer Merkez ve Mahallelerde faaliyet gösteren tüm fırınlarının temizlik kurallarına ve çıkan ekmeklerin gramajlarını kontrol ediyor.
Zabıta ekipleri fırınlarda genel temizlik, portör ve sağlık muayene cüzdanlarının da kontrolünü gerçekleştirdi. Yetkililerden yapılan açıklamaya göre “Halkımızın sağlığını korumak için fırınlarda rutin olarak denetimler gerçekleştiriyoruz. Halkımızın talepleri ve şikayetlerini de dikkate alıyoruz. Özellikle gramaj ve hijyen konusunda çok hassasız. Halkımızın sağlığı bizim birinci önceliğimiz. Kurallara uymayan fırın ve imalathanelerin tamamını istenilen standartlara getirmek için de, çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Ekiplerimiz sağlıklı ortamlara sahip ve standartlara uygun işletmelere teşekkür ederek denetimlerini aralıksız sürdüreceklerini” bildirdiler.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle