Hoşgeldiniz  

Turizm Elçileri Başkan Gül’ü Makamında Ziyaret Etti

Semih Köken | 08 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Turizm Elçileri Başkan Gül’ü Makamında Ziyaret Etti

Ginza Tur’un organize ettiği, Kemer’de Mantel Antrenman ve Kişisel Hedef Turizmi projesinin 9. kapsamında devam eden “özgüven motivasyon eğitimi” Kişisel Hedef Eğitmeni Dr.H.C. Dirk Griesdorn ve Ginza tur Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Çetinkaya ve eşleri Başkan Gül’ü makamında ziyaret etti.
Duydukları memnuniyetten ve desteklerinden dolayı Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret eden, Turizm elçisi MentalAntrenman ve Kişisel Hedef Eğitmeni Dr.H.C. Dirk Griesdorn ve Ginza tur Yönetim kurulu Başkanı Mustafa Çetinkaya etkinliklerinin kişi ve Eğitim programının her geçen yıl daha da artacağını söylediler.
Kemer Belediyesinin destekleri Ginza Tur işbirliğinde gerçekleştirilen Mantel Antrenman ve Kişisel Hedef Turizmi projesi kapsamında düzenlenen özgüven ve motivasyon eğitimine her geçen gün daha kaliteli turist katılırken Kemer’inde Avrupa pazarında tanıtımına büyük katkı sağladıkları gözden kaçmamakta.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; başta Ginza Tur sahibi Mustafa Çetinkaya olmak üzere Kişisel Hedef Eğitmeni Dr.H.C. Dirk Griesdorn’a Kemer halkı adına teşekkür etti. Bu tür organizasyonların Turizm cenneti ilçemize büyük katkı sağlığının altını çizen Başkan Gül; Bu yapılan etkinliğin Nisan ayında ve sezon sonunda olması turizme az da oldukça katkı sağlamaktadır. Kendilerine bir kez daha teşekkür ederim. Dedi
Türkiye ve Kemer’e gelmekten hiç çekinmediğinin altını çizen Kişisel Hedef Eğitmeni Dr.H.C. Dirk Griesdorn, her zaman olduğu gibi Kemer benim ikinci evim. Türkiye’de her zaman çok güzel karşılandığına değinen Griesdorn, “Türkiye’ye gelemeye asla korkmuyorum. Karışıklıklar sadece Türkiye’de değil, bütün dünya ülkelerinde var. Ama politikanın tatille bir alakası yok. Dedi
Karşılıklı sohbetin ardından Kişisel Hedef Eğitmeni Dr.H.C. Dirk Griesdorn Başkan Gül’e Ülkesi Avusturya’dan getirdiği çeşitli hediyeler takdim ederken Başkan Mustafa Gül ise kendisine bir adet Kemer resmi bulunan Çini tabak takdim etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle