Hoşgeldiniz  

‘Turistlere darbe girişimi doğru aktarılmalıdır’

Semih Köken | 22 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Turizm, Yaşam A- A+

‘Turistlere darbe girişimi doğru aktarılmalıdır’

ALANYA Turizm Tanıtım Vakfı (ALTAV) Başkan Yardımcısı Mehmet Dahaoğlu, darbe girişiminin yurt dışında Türkiye imajını zedelediğini, turizmcilerin turistlere yaşananları doğru şekilde aktarması gerektiğini söyledi.

ALTAV Başkan Yardımcısı Mehmet Dahoğlu, 15 Temmuz’da darbe girişiminin ardından devletin ve sağduyulu Türk milletinin tüm dünyaya bir demokrasi dersi verildiğini söyledi. Türkiye’nin mevcut istikrarıyla yoluna devam ettiğini belirten Dahaoğlu, “Bizler Alanya için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Alanya turizmcileri ve halkı olarak herkesi bir tanıtım elçisi olarak göreve çağırıyoruz. Alanya’da hali hazırda huzurla yaşayan, tatil yapan turistlerin güvende kalmasını sağlamanın yanı sıra turistlerin her türlü sosyal aktiviteyi, mutlu anları sosyal medya üzerinden paylaşmasını diliyoruz. Bu konuda biz turizmcilere büyük görevler düşüyor” dedi.

BURASI GÜVENLİ

İlçede tatil yapan Hollanda vatandaşı 69 yaşındaki Gert Pompert, ilçenin ve tatil yapan turistlerin darbe ile ilgili hiçbir ilgisinin olmadığını söyledi. Darbe olduğunda kendilerine yansıyan bir durumun olmadığını aktaran turist Pompert, “Bize bu durumla alakalı bir şey söylenmedi. Sosyal medya üzerinden Hollanda’dan bize mesaj atanlar oldu. Endişelendiklerini, dikkatli olmamız gerektiğini söylediler. Bizde olara ‘Burada hiçbir şey yok, tatile gelebilirsiniz. Endişelenmenize gerek yok’ dedik. Kaç yıldır buraya tatile geliyoruz. Zaten hiçbir problem de yok. Darbenin bittiğinden veya devam ettiğinden haberimiz bile olmadı” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle