Hoşgeldiniz  

SONUNDA KEMERE YENİ KAYMAKAM ATANDI

SEMİH KÖKEN | 28 Ocak 2019 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

SONUNDA KEMERE YENİ KAYMAKAM ATANDI

Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar’ın görevden alınmasının ardından Kemer Kaymakamlığı’na Manisa Gölmarmara Kaymakamı Hüseyin Karameşe atandı. Kaymakam Karameşe’nin bu ay sonunda Kemer’e gelerek yeni görevine başlayacağı öğrenildi.

 

HÜSEYİN KARAMEŞE KİMDİR?

Hüseyin Karameşe, 1974 yılında Malatya-Arapgir ilçesinde doğdu. İlk ve ortaöğretimini İzmir’de tamamladı. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü bitirdi. Öğrencilik yıllarında Siyasal Araştırmalar adlı dergiyi kurdu ve editörlük yaptı. Bir süre özel sektörde çalıştı. Ankara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi lisans programını tamamladı.

Kaymakamlık mesleğine 1997 yılında başladı. 9 ay boyunca İngiltere’de yabancı dil eğitimi aldı. Milli Güvenlik Genel Sekreterliği’nde 2 ay boyunca kamu diplomasisi kursuna katıldı. Sırasıyla Ordu Kabataş, Erzurum Şenkaya, Elazığ Baskil, Ankara Haymana, Bursa İznik, Tekirdağ Marmaraereğlisi’nde Kaymakamlık görevinde bulundu. Manisa Vali Yardımcığı görevinde bulunduktan sonra Manisa Gölmarmara Kaymakamlığı’na atanan Karameşe, evli ve bir kız çocuğu sahibidir.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle