Hoşgeldiniz  

Özel Toros Güven İlkokulu’nda kahkaha tufanı

Semih Köken | 08 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Özel Toros Güven İlkokulu 1. Sınıf öğrencileri, yoğun ders temposu içerisinde hem kendilerini hem de velilerini anlattıkları fıkralarla doyasıya eğlendirdi. Anlattıkları fıkralarla stantapcılara taş çıkartan öğrenciler, okudukları şiirler ve söyledikleri İngilizce şarkılarla görülmeye değer bir performans sergilediler.

Yoğun ders temposunda öğrencileri rahatlatmak için her hafta farklı etkinlikler yaptıklarını belirten Özel Toros Güven İlkokulu 1. Sınıf öğretmeni Eyüp Al bu hafta da öğrencilerine şarkılı, şiirli ve fıkralı güzel bir etkinlik yaptırdığını söyledi. Eyüp Al, Özel Toros Güven İlkokulu olarak, öğrencilerin kendini iyi ifade edebilen, toplum önünde derdini anlatabilen, öz güveni gelişmiş ve  diksiyonu düzgün olarak yetişmelerine büyük önem verdiklerini belirterek yapılan bu etkinliklerin de özellikle öğrencilerin mikrofon fobilerini yenmelerine ve öz güvenlerinin gelişmesine büyük katkı sağladığını belirtti.

Eyüp Al yoğun ders temposu arasında eğlenceli ve stresten uzak bir zaman yaşadıklarını, öğrencilerine ve katılımlarından dolayı da velilere teşekkür etti.

Öğrenci velilerinden Çiğdem Günay‘da öğrencilerin performanslarını çok beğendiğini, özellikle yabancı kültürlere sahip olan öğrencilerin ağızlarından bizim kültürümüze ait olan Nasrettin Hoca ve Temel fıkralarını dinlemenin kendini ayrıca çok mutlu ettiğini belirtti. Öğrencilerin 1. Sınıf olmasından dolayı yoğun ders programlarının arasında bu tarz etkinliklerin yapılmasının çocukları rahatlattığını, sosyal bir birey olarak yetişmelerine büyük katkılar sağladığını söyleyen Çiğdem Günay böyle bir programı hazırladığından dolayı sınıf  öğretmeni Eyüp Al’a teşekkür etti.  (Haber Merkezi)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle