Hoşgeldiniz  

Ovacık Yayla Yolunda Asfalt Çalışması Başladı

Semih Köken | 12 Ağustos 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Ovacık Yayla Yolunda Asfalt Çalışması Başladı

Kemer Belediyesi tarafından yürütülen Kuzdere, Beldibi, Çamyuva ve Kemer Merkez’den sonra, Ovacık Mahallesi Kesme Boğazı yolunun asfalt çalışmasına başlanıldı.
Kemer’e bağlı Ovacık Mahallesinde bulunan Kesme boğazı yolunda Kemer Belediyesi tarafından yürütülen alt yapı yol düzeltme çalışmasının tamamlanmasının ardından, Kemer Belediyesince asfalt dökümüne başlanıldı.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Başkan Yardımcısı Ahmet Can Kesme Boğazında yürütülen asfalt çalışmasını yerinde incelediler ve çalışmalar hakkında Fen İşleri Müdürü Ümit Selçuk Çelik’ten bilgi aldılar.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Ovacık yaylasının özellikle yaz aylarında vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanıldığını, ayrıca yolun diğer yaylalarla ulaşım sağlayan bir yol olduğunu söyledi. Geçtiğimiz yıllarda Kemer Belediyesi olarak yayla köylerimizde ara yolları Parke Taşı döşeyerek yaptıklarını ifade eden Başkan Gül “Bu yılda yayla yolumuzun bozulan tehlike arz eden bölümünü asfaltlamak için çalışmalara başladık. Şu anda ekiplerimiz asfaltlama işine başlanıldı. Yaklaşık 2 kilometre asfalt dökülecek. Yolun asfaltlanmasıyla birlikte hem Ovacık yaylasına, hem de diğer yaylalara vatandaşlarımızın ulaşımı daha rahat olacak” dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle