Hoşgeldiniz  

ONLAR MUTLU OLDU YA, BİZ DAHA ÇOK MUTLU OLDUK…

SEMİH KÖKEN | 03 Aralık 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

ONLAR MUTLU OLDU YA, BİZ DAHA ÇOK MUTLU OLDUK…

Kemer’de Engelliler Günü programı

ANTALYA’nın Kemer ilçesindeki Rixos Sungate Otel’de düzenlenen etkinlikte engelliler ve aileleri 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nü kutladı.

Kemer İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Rixos Sungate Otel, İlçe Jandarma Komutanlığı, Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Müftülüğü, Emniyet Müdürlüğü ve Kemer Turistik Otelciler ve İşletmeciler Birliği’nin (KETOB) katkılarıyla yapılan organizasyonda 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla yemekli eğlence programı düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar’ın eşi Fatma Yaşar, İlçe Jandarma Komutan vekili Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Orhan Salman, Milli Eğitim Müdürü Veli Kaya, İlçe Müftüsü Recep Balaban, KETOB Yönetim Kurulu Temsilcisi Ayşegül Uçar, Rixos Sungate Otel Genel Müdürü Derya Billur ve Umut Su Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğretmenleri, öğrencileri ve aileleri katıldı.

Engellilere İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından jandarma logolu şapkalar ve okuma kitapları dağıtıldı. Ardından sahneye Umut Su Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi öğrencilerinden oluşan halk oyunları grubu çıktı. Aileler çocuklarına alkışla tempo tutarken bir yandan da sahnede gördükleri çocukları için mutluluk gözyaşı döktü. Organizasyon yemek ve ardından palyaçolarla animatörlerin şovlarıyla devam etti.

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Ceren Avanos İnce, “Kemer’de engelli bireylerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde doya sıya eğlenmeleri için düzenlediğimiz bu organizasyonda bizlere destek veren Kemer Kaymakamlığımıza bağlı tüm kurum ve kuruluşlarımıza ve özellikle kapılarını bizlere açan Rixos Sungate Otel yönetimine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

80 civarında engelli bireyin aileleriyle birlikte katıldığı bir organizasyon olduğunu belirten Dr. Ceren Avanos İnce, “Biz bir gün değil, her zaman engelli bireylerimizin yanındayız. Onlara her zaman kapımız açık ve onların hayatlarını kolaylaştırabilmek için ne yapılması gerekiyorsa kurumlar olarak bunları yapmaya çalışıyoruz. Umarım yapılan bu organizasyon ile onları mutlu edebilmişizdir” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle