Hoşgeldiniz  

Mavikent – Adrasan yolu yenileniyor

Semih Köken | 23 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Mavikent – Adrasan yolu yenileniyor

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi tarafından Kumluca İlçesi’ne bağlı Mavikent ve Adrasan mahalleleri arasındaki turizm yolu sıcak asfaltla kaplanıyor,

Mavikent ve Adrasan mahalleleri arasındaki turizm yolunun sıcak asfaltla kaplaması için çalışma başlatıldı. Çalışmaların iki mahalle halkının rahat ulaşım sağlanabilmesi ve turizmcilerin daha kaliteli seyahat edebilmelerini sağlamayı amaçladığını belirten Büyükşehir Belediyesi Kumluca Koordinatörü Yusuf Evran, “Yaklaşık 7 kilometrelik alanda sıcak karşımı asfalt kaplama çalışması başlattık. Hava şartları uygun giderse çalışmaları 10 gün içinde tamamlamayı planlıyoruz” dedi.

Sonbahar döneminde Mavikent Mahallesi içinden Karaöz Kavşağı’na kadar sıcak karışımı asfalt yapacaklarını aktaran Evran, “Karaöz Kavşağı’ndan Adrasan Mahallesine kadar olan bölüme stabilize asfalt yapmıştık. Yeni yaptığımız asfaltı sökmek olmaz. Bu bölüm deforme olunca önümüzdeki yıllarda o bölümü de sıcak karşımı asfalt yağacağız. Çalışmalarımız tamamlanınca yıllardır sorun haline gelen ve bir türlü iyileştirme yapılamayan bu yol sorunu çözülmüş olacak” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle