Hoşgeldiniz  

Konyaaltı Belediyesi yeni projeler için hazır

Semih Köken | 18 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Konyaaltı Belediyesi yeni projeler için hazır

KONYAALTI Belediyesi, 5 ayrı muhtar evi, kapalı semt pazar yeri, anfitiyatro ve kırsal bölgeler için sosyal etkinlik alanı projeleri için ihaleye çıkacak.

 

Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı muhtar evi, kapalı semt pazar yeri, anfitiyatro ve kırsal bölgelere sosyal etkinlik alanı projeleri için ihale sürecini başlattı. Son olarak Uncalı Mahallesi’nde yapımı tamamlanan ve hizmete açılan muhtar evi ile bölge muhtarı ve vatandaşlara modern hizmet ofisi kazandıran Konyaaltı Belediyesi, 5 ayrı mahallede inşa edilecek muhtar evleri için ihale yapacak. İlçede muhtar evlerini bir bir yenilediklerini ve modern bir kimliğe kavuşturduklarını ifade eden Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Liman, Arapsuyu, Toros, Akkuyu ve Siteler mahallelerinde inşa edilecek modern muhtarevleri için proje hazırlıklarını tamamladıklarını söyledi.

Başkan Böcek, “Vatandaşlarımız ile belediyemiz arasında köprü oluşturan muhtarlarımıza modern çalışma ofisleri inşa etmek görevimiz. Muhtar evlerinin, sadece inşa etmekle kalmıyor, klimasından bilgisayarına tüm tefrişat giderlerini de belediye olarak biz karşılıyoruz” diye konuştu.

KARATEPE’YE SOSYAL TESİS

30 Mart 2014’de mahalle statüsüne geçen Karatepe’ye düğün, nişan ve mevlit gibi etkinliklerin yapılabileceği bir alan inşa edeceklerini ifade eden Başkan Böcek, Karatepe Mahallesi Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği’nin bulunduğu alanın bahçe bölümüne bin 250 metrekare kapalı alan inşa edeceklerini söyledi. Muhittin Böcek, vatandaşların düğün, sünnet, mevlit gibi etkinliklerini burada yapabileceklerini bildirdi. Bunun yanı sıra Liman Mahallesi’nde salı günleri kurulan kapalı pazar yerini de yıkıp modernize edeceklerini ifade eden Muhittin Böcek, burayla ilgili projenin tamamlandığını söyledi.

3 BİN KİŞİLİK ANFİTİYATRO

Geçen aylarda 2. etap çalışmalarıyla, 52 bin 624 metrekare olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik Parkı’nı 10 bin metrekare daha genişlettiklerini dile getiren Başkan Böcek, bu park içinde yer alan anfitiyatroyu da 3 bin kişi kapasiteye çıkaracaklarını kaydetti. Başkan Böcek, üstü kapalı olarak yeniden projelendirilen anfitiyatronun kulis bölümünü ve de sahne kısmını yenileyip genişleteceklerini dile getiren Başkan Böcek, oturma gruplarını da ahşap olarak tasarladıklarını vurguladı.

Başkan Böcek, tüm projelerin bir ay içinde ihale edileceğini ve bu yıl içinde tamamlanıp hizmete açılacağını kaydetti.DHA

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle