Hoşgeldiniz  

Kemerli MHP’liler Bahçeli ile bir araya geldi.

Semih Köken | 30 Mart 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

Kemerli MHP’liler Bahçeli ile bir araya geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında, Antalya Belek Turizm Merkezi’nde bir otelde düzenlenen toplantıda Bahçeli’yi ziyaret eden MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara ve yönetim kurulu üyeleri Bahçeli’ye Kazak kaftanı hediye etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli başkanlığında, Antalya Belek Turizm Merkezi’nde bir otelde düzenlenen toplantı, 3 gün sürdü.

MHP’li 229 belediye başkanının katıldığı toplantıda yapılan oturumlarda, belediye başkanlarının 3 yıllık performansları değerlendirildi, 2024 yerel seçimleri öncesi hedefler masaya yatırıldı.

Dünya ve ülke gündemindeki gelişmeler ile parti çalışmalarının da ele alındığı toplantıda, “yerel yönetimler, kentleşme ve kültür ilişkisi, yerel yönetimler ve UNESCO, akıllı kentler, belediyelerde algı yöneticiliği, reklam stratejileri, halkla ilişkiler ve kampanya tasarımı, gündem yönetimi ve kriz iletişimi, belediyelerin idari, kurumsal, finansal ve belediyeler için iletişim modelleri” başlıklarında sunumlar yapıldı.

Toplantı sırasında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret eden MHP Kemer İlçe Başkanı Hüseyin Kara ve yönetim kurulu üyeleri Bahçeli’ye Kazak kaftanı hediye etti. Hediyeyi çok beğendiğini ifade eden Bahçeli bir süre sohbet ettikten sonra Kemerli vatandaşlara selamlarını ilettiğini söyledi.

 
Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle