Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesinden , Gazi Mustafa Kemal Atatürk İçin Mevlid-i Şerif

Semih Köken | 10 Kasım 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesinden , Gazi Mustafa Kemal Atatürk İçin Mevlid-i Şerif

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 78. yılında Kemer’de çeşitli programlarla anıldı. Anma programların içerisinde, Ulu Önder Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler için Kemer Belediyesi tarafından Huzur camide yemekli Mevlid-i Şerif okutuldu.
Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikalinin 78’nci yılında çeşitli etkinliklerle anılırken Kemer Belediyesi ise Kemer Huzur camide mevlit okuttu.
Mevlit Programına Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Garnizon Komutanı Binbaşı Yasin Berçin, İlçe Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Kemer Sahil Güvenlik Bot Komutanı Üsteğmen Hasan Özak, Kemer Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Nuray Minta, Meclis Üyeleri, Recep Yılmaz, Semih Top ve Özcan Çeliktaş, Kemer İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş, Belediye çalışanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül; Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, vefatının 78’nci yılında şükran, özlem ve gururla andığını belirterek “Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Atamızın, silah arkadaşlarının ve şehitlerimizin ruhu şad olsun, Atamız olmasaydı bu gün burada bir arada olamazdık. Bize bıraktığı bu cumhuriyeti sonuna kadar koruyacağız. Bundan sonra her sene Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını her yıl 10 Kasımlarda 10 binlere vatandaşa verilecek mevlit programlarıyla da anacaklarının altını çizdi. Dua ve kuran okuyan hocalara da teşekkür eden Başkan Gül, protokol üyelerine ve katılan herkese teşekkür etti.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle