Hoşgeldiniz  

Kemer Belediyesi Kardeş Şehir İçin Polonya’nın Ostroleka Şehrinde

Semih Köken | 06 Eylül 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Kemer Belediyesi Kardeş Şehir İçin Polonya’nın Ostroleka Şehrinde

Kemer Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Kemer Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Polonya’nın Ostroleka Şehri ziyaretinde.
Ostroleka’da yapılan Toplantıya Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel, Ostroleka Belediye Başkanı Janusz Kotowski, Parlementorlar Grubu Başkanı ve Parlemento Türkiye İlişkileri Komisyon Başkanı Grzegorz Matusiak ve Polonya Türkiye Derneği Başkanı Hasan Çiftçi ,Kardeşşehirlerden sorumlu Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Elmas Demir katıldı. Toplantıda; Kemer Belediyesive Ostroleka Belediye yetkililerinin, belediyenin işleyişleri hakkındaki yaptıkları sunumun ardından yapılabilecek ortak çalışmalar hakkında görüşüldükten sonra Başkan Yardımcısı Yüksel ve Parlementorlar Grubu Başkanı Grzegorz Matusiak kardeş şehir anlaşmasını imzaladılar.
Daha sonra Başkan Yardımcısı Yüksel , Ostroleka’da Çöp Ayrıştırma Fabrikası, Müzeler, Belediye Kültür Merkezi ,Belediye Düşkünler Evi ve Okullarda çeşitli incelemelerde bulundu.
Ziyaretle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yardımcısı Yüksel,” Kardeş şehir anlaşması ile birlikte her iki kent Kemer ile Ostroleka arasında kültür, sanat, spor ve ekonomi alanındaki işbirliğinin daha da gelişeceğine inanıyorum.”dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle