Hoşgeldiniz  

KEMER AK PARTİDE KAZAN KAYNIYOR

Semih Köken | 28 Ocak 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Kemer Ak Partide  kazan  kaynamaya devam ediyor.

Kemer Ak Parti İlçe Başkanı Ferruh Derin ve yönetiminin istifalarının ardından Kemer de siyasi hava bir anda yükseldi.

Kendi içinde üç dört gruba bölünen Ak partililer  Başkanlık ve yönetime girme yarışı içine girdiler.Öyleki içlerinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanla çekilmiş resimini foto montaj yaparak  profiline koyanlar bile   adaylık yarışı içine girdiler.

İl Başkanlığına giderek aday olan yaklaşık 10 kişi varken bu isimlere birde adaylık için boşveru yapmayanlar eklendiğinde sayı biranda 16-17 lere kadar çıkıyor.

Bu gün 28 ocak tarihinde Kemer Ak Parti İlçe teşkilatında  başlayacak olan görüşmelere AK Parti 23 dönem Afyon Milletvekili ve Antalya il koordinatörü Ahmet Koca il Başkanı Av.Rıza Sümer  İlçe koordinatörü Eşref Ünal  ve yetkililer gelerek görüşme yapacaklar.

İlçe Başkanılığı  için mürracat eden kişiler rdün aranarak yarımşar saat arayla randevu verilmesinin ardından adaylar arasında tatlı bir muhabbetinde yaşandığı bununla birlikte  ilçe başkanı olmasamda yönetime girerim telaşının yaşandığı gözlenirken  iki gün sürecek bilgi alışverişinin ardından  aday adayları içinden öne çıkan isimlerin  Ankara Parti Genel Merkezine giderek orada da  bir elemeye tabi tutulması bekleniyor.

İşte Ak Parti Aday adayları….

NEVZAT GÜRCAN ,YAŞAR MİNTA ,öZGÜR NİZAM , öZGÜR KURGA , RAMAZAN KÖSE , İSMAİL SELAMI  MİNTA , HASAN KAL , ATAY PELİT , İSMAİL AKA , AHMET GÜLER , CENGİZ ÇELİKER , RAMAZAN CEYLAN  , SERDAR BILDIRCIN,  MUSTAFA MUZAÇ , ZAFER YAMAN , HASAN ŞEKER , EMRAH AYHAN , YUNUS NERGİZ gibi isimlerin adı geçerken bu isimlerin bazıları ilçe başkanlığı için başvuru yaptıkları bazı isimlerinde kamuoyu  tarafından ortaya atıldığı   biliniyor.

Ayışığı gazetesi olarak tüm aday adaylarına başarılar dileriz.

12507579_1085267574839281_6161228079129637981_n AKP 1

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle