Hoşgeldiniz  

KADERE BAK

SEZEN TURHAN | 27 Aralık 2021 | Gündem A- A+

KADERE BAK

 

Kadere bak

Selamlar

Ha bitti ha bitecek derken haftaya sağ salim göndeririz inşallah 2021’i.

İte kaka, söve söve acısıyla yine acısıyla yüzümüzü hiç güldürmeyen koskoca bir seneyi daha nasipse geride bırakmayı hepimiz iple çekiyoruz sanırım.

Ciddi kayıplar yaşadık, kimilerimiz en yakınlarını eş,dost,akraba derken ne çok insanımızın aramızdan ayrılışına inanamadık..

Virüs belası,orman yangınları sel felaketleri depremler derken yüreğimizin yükü ağır geldi hepimize;fakat biz suçu 2021 de aradık,kadere inanan Müslüman bir ülkede yaşıyorsak kimdi suçlu yada olmalımıydı bir suçlu?ne arıyorduk? Uğursuzluk muydu aranılan yoksa Allah’ın sopası yok mu idi??

İnancımız dahilinde yaşanması gerekenler yaşandı olması gerekenler oldu,hakka intikal edecekler de kaderlerini bu şekilde yaşadılar.

Evet korkunç bir sene atlatıyoruz muhtemelen alnımıza yazılandan bı haber devam ediyoruz, hayata, nefes almaya. Elbet dualarımız dileklerimiz olacak yaradan dan;ancak ben kaderciyim olması gerekenler oldu yaşanması gerekenler yaşandı temennim yeni senede güzel yazılar yazılmış olsun  cümlemizin bahtına, sağlıkla,sevgiyle,birlik beraberlik ile aşk’la karşılayalım yeni seneyi..

Kul kurar kader gülermiş nice güzel seneler dilerim hepimize eksilmeden süregelen sevgiler..

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle