Hoşgeldiniz  

İmdada Kemer Belediyesi yetişti

Semih Köken | 27 Temmuz 2018 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

İmdada Kemer Belediyesi yetişti

Kemer Belediyesi Hasta Nakil Ambulansı, 8 aydır ilçedeki yaşlı, engelli ve yatağa mahkûm hastaların sağlık kuruluşlarına taşınmasını sağlıyor. Ambulans son alarak Yayla Kuzdere’de oturan ve hastaneye gidemeyen 85 yaşındaki Kemal Çelik ile 78 yaşındaki Iraz Çelik’in imdadına yetişti. 

Kemer ilçesindeki yaşlı, engelli, yatağa bağımlı hastaları güvenli bir şekilde hastanelere ulaştırmak için 8 ay önce hizmete başlayan Kemer Belediyesi Hasta Nakil Ambulansı, bugüne kadar 152 hastayı çeşitli sağlık kuruluşlarına götürerek tedavisini sağladı. Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü bünyesindeki 1 paramedik sağlık personeli, 1 hemşire ve alanında eğitilmiş 1 şoförün görev yaptığı ambulans, Kemer’in yalnızca merkezi mahallelerindeki değil yaylalarındaki hastaların da yardımına koşuyor.

YAYLADAKİ YAŞLI ÇİFT HASTANEYE GÖTÜRÜLDÜ

Kemer Belediyesi Hasta Nakil Ambulansı, son olarak Kuzdere Yayla Çağba mevkiinde ikamet eden 81 yaşındaki Kemal Çelik ile 78 yaşındaki eşi Iraz Çelik’in imdadına yetişti. Yaşlılığa bağlı hastalıklar ve düşme sonucu oluşan travma nedeniyle yürümeyen Kemal Çelik ile çeşitli hastalıklar nedeniyle yürüme güçlüğü çeken Iraz Çelik, hasta nakil ambulansı ile Kemer Devlet Hastanesi’ne götürüldü. 2 hasta ile de yakından ilgilenen Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü personelleri, Çelik çiftinin tedavileri bitinceye kadar hastanedeki işlemlerine de yardımcı oldu.

“İLÇEMİZDEKİ BÜYÜK BİR EKSİKLİĞİ GİDERDİK”

Kemal Çelik ve Iraz Çelik’e geçmiş olsun dileklerini ileten Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Sosyal belediyecilikte önemli bir adım daha atarak hemşerilerimizin hizmete sunduğumuz hasta nakil ambulansımız büyük bir eksikliği giderdi. Değerli hemşerilerimizin zor günlerinde yanında olmak bizlere mutluluk ve huzur veriyor. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlarımız 0 242 814 15 03 (Dâhili 2503) numaralı telefondan kayıt yaptırabilirler” diye konuştu.

“GÜL’E VE BELEDİYE PERSONELİNE TEŞEKKÜR”

Kemal- Iraz Çelik çiftinin kızları Havva Bozkaya ise “Annem ve babam sık sık rahatsızlanıyor ve hastaneye gitmeleri gerekiyor. Babam hiç yürüyemediği, annem de zor yürüdüğü ve arabamız da olmadığı için hastaneye gidemiyorduk. Belediye Başkanımız Mustafa Gül’den ve belediye personelinden Allah razı olsun, hastaneye gitmemizi ve tedavi olmamızı sağladılar. Çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle