Hoşgeldiniz  

İlk Rus turist kafilesi Antalya’ya gelirken Kemer’de Nasibini Aldı

Semih Köken | 11 Temmuz 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

İlk Rus turist kafilesi Antalya’ya gelirken Kemer’de Nasibini Aldı

Moskova- Antalya seferini gerçekleştiren ve 189 yolcu taşıyan uçak, dün Antalya Havalananına inerken Kemer hayranı Makarow ailesi de Kemer’e geldi. 
Turizm işletmecileri, havayolu şirketlerinin aylar önceden yaptıkları uçuş planları sebebi ile Türkiye – Rusya arasında yolcu taşıyacak uçak bulmanın neredeyse imkansız olduğunu söylerken İgor Makarow ise kendi imkanları ile Kemer’e geldiklerini söylediler.
Ayaklarının tozu ile Kemer’e gelen İgor Makarow eşi Alla ve Kızları Anastasia Makarow Kemer’de düzenlen 13. Altın Nar Kültür ve Sanat Festivalinde Mustafa Sandal konserini izlediler. 
BAŞKAN MUSTAFA GÜL KARŞILADI
Konser alalına gelen Rus Makarow ailesini karşılayan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül bir süre tercüman aracılığı ile sohbet ederken Kemer’imize hoş geldiniz dedi. 
Başkan Mustafa Gül’ün sıcak karşılamasından mutlu olan İgor Makarow; “Kemer’de olmaktan son derece mutluyuz. Kemer’i çok seviyoruz bizi sıcak karşılamasından dolayı Kemer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül’e ailem ve kendi adıma teşekkür ederim. Dedi1 2 3 4

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle