Hoşgeldiniz  

Hülya Seyyar’a çarpan ilk aracın sürücüsü de gözaltında

Semih Köken | 21 Aralık 2015 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

(DHA)- ANTALYA’nın Kepez İlçesi’nde sokakta cesedi bulunan 17 yaşındaki Hülya Seyyar’a çarpan ilk aracın sürücüsü olduğu iddia edilen S.Ö. gözaltına alındı. S.Ö. suçlamaları deddetti. Hayatanı kaybeden Seyyar’ı sürükleyen ikinci aracın ehliyetsiz sürücüsü 18 yaşındaki Hacı K. ise daha önce tutuklanmıştı.

Kepez İlçesi Düdenbaşı Mahallesi 2373 Sokak’ta, 12 Aralık gecesi saat 21.30 sıralarında, vücudunun çeşitli yerlerinde yara izleri bulunan kadın cesedi bulundu. Cesedin, bir bankada staj yapan Hülya Seyyar’a ait olduğu belirlendi. Adli Tıp Kurumu’nun ön raporunda araç çarpması sonucu yaşamını yitirdiği belirlenen Hülya Seyyar’ın cenazesi, memleketi Hatay’ın Yayladağ İlçesi’nde toprağa verildi.

GÜVENLİK KAMERALARINDAN TESPİT EDİLDİ

Asayiş Şube’ye bağlı 5 ayrı ekip, güvenlik kamerası ve Mobese kayıtları ile olay yeri incelemesinde, Hülya Seyyar’a art arda iki aracın çarptığını belirledi. Hülya Seyyar’ın olay gecesi amcasına gitmek için evden çıktığı, nişanlısıyla telefonda konuşarak yolda yürüdüğü, bu sırada beyaz bir otomobilin kıza çarpıp kaçtığı, hemen ardından gelen gri hafif ticari aracın çarpıp 100 metre kadar sürüklediği belirlendi.

İKİNCİ ARACIN SÜRÜCÜSÜ TUTUKLANDI

Yapılan çalışma sonucu 07 EPR 23 plakalı gri hafif ticari aracı kullanan kişinin, ehliyeti bulunmayan 18 yaşındaki Hacı K. olduğu saptandı. Bir oto galeriye ait hafif ticari aracın tamir için sanayi sitesine götürüldüğünü belirleyen polis, olay anında aracı kullanan Hacı K.’yı 17 Aralık’ta gözaltına aldı. Hacı K. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

BİR KİŞİ DAHA YAKALANDI

Polis, Hülya Seyyar’a çarpan ilk aracın sürücüsü olduğu iddia edilen S.Ö.’yü de gözaltına aldı. Dün evinde gözaltına alınarak Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği’ne getirilen S.Ö., suçlamaları kabul etmedi. Kazanın olduğu gece Hülya Seyyar olduğunu gazetelerden öğrendiği kızı gördüğünü belirten S.Ö, “Yolda yürüyordu. Yanından geçip gittim. Ama ona çarpmadım” dedi. S.Ö., ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle