Hoşgeldiniz  

Ekim Ayı Meclis Toplantısı Şehit Salonunda Yapıldı

Semih Köken | 04 Ekim 2016 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset, Yaşam A- A+

Ekim Ayı Meclis Toplantısı Şehit Salonunda Yapıldı

Kemer Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı Başkan Mustafa Gül başkanlığında, Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halis Demir Meclis Salonunda yapıldı.
Kemer Belediyesi Merkez Hizmet binasında yer alan ve yeniden tadilat gören Meclis Salonunun ismi değiştirilerek 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halis Demir Meclis Salonu oldu. Salonun açılışı Başkan Mustafa Gül, Başkan Yardımcıları ve meclis üyeleri dualar eşliğinde yapıldı. Açılışta kısa bir konuşma yapan Başkan Mustafa Gül, merkez binada bulunan meclis salonunun tadilat yapılarak yeniden kullanıma hazır hale getirildiğini ve 15 Temmuz darbe girişiminde kahramanca şehit olan Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halis Demir’in adının bu salonda yaşayacağını söyleyerek, Allah mekanını cennet eylesin, Allah ailesine sabırlar versin diyerek açılış kurdelesini meclis üyeleri ile birlikte keserek toplantıya geçildi.
Ekim 2016 olağan meclis toplantısı AK Parti Grubunun verdiği 3 adet önerge okunarak gündeme alınması ile başladı. Ardından gündemin ikinci maddesi olan bir önceki toplantıda alınan kararlara ait karar özetlerinin okunması ile devam edildi. 
Gündemin üçüncü maddesinde yer alan Kemer Belediyesinin yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili meclis görsel görüntü ile bilgilendirildi.
Gündemin dördüncü maddesinde yer alan 2017 Mali yılı Tarifesi ve Gündemin beşinci maddesinde yer alan 2017 yılı Gelir Tarifesi 17 Ekim Pazartesi günü saat 14.00 görüşülmek üzere Bütçe Plan Komisyonuna havale edilmesi oy birliği kabul edildi. 
Gündemin altıncı maddesinde yer alan Kemer Beycik Mahallesi 115 Ada 02 parsel plan değişikliği konusunun imar komisyonuna iadesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündemin yedinci maddesinde yer alan Kuzdere Mahallesi Küçük Sanayi Sitesi plan değişikliği ile ilgili Komisyon raporu oy birliği kabul edilmiştir.
Gündemin 8’nci maddesinde yer alan Konut alanlarında ticari faaliyet taleplerinin değerlendirilmesi ile ilgili komisyon raporu oy birliği ile kabul edildi.

Bir sonraki meclis toplantısı 1 Kasım 2016 Salı günü saat 14.00 belirlendi.

 10 1 2 3 4 5 6 8 9

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle