Hoşgeldiniz  

Efsane başkan Tanrıyar’a doğum günü kutlaması

Semih Köken | 02 Temmuz 2016 | Antalya Haber, Gündem, Spor, Yaşam A- A+

Efsane başkan Tanrıyar’a doğum günü kutlaması

GALATASARAY’ın efsane başkanlarından, eski İçişleri Bakanı Ali Tanrıyar, 103 yaşına girmesini, tatil için bulunduğu Antalya’da pasta keserek kutladı.

Ailesiyle birlikte tatil için Kemer’e bağlı Göynük Mahallesi’nde bulunan Ali Tanrıyar için Antalya Galatasaraylılar Derneği tarafından yemek düzenlendi. Karaalioğlu Parkı içinde bulunan dernek binasındaki yemeğe ailesiyle birlikte katılan Galatasaray Kulübü eski Başkanı, eski İçişleri Bakanı Ali Tanrıyar, Antalya’daki kongre üyeleri ve dernek mensuplarıyla görüştü. Yemekte hatıralarını anlatan Ali Tanrıyar, kendisi için sarı kırmızı renklerde hazırlanan doğum günü pastasını kesti.

Antalya Galatasaraylılar Derneği Başkanı Gökmen Güzel’in teşekkür plaketi verdiği Ali Tanrıyar, “Galatasaray’ın içinde hayata gözlerimi açtım ve bugüne kadar da layıkıyla hizmet ederek Galatasaray’a olan sorumluluğumu ziyadesiyle yerine getirdim. Bu yönden vicdanım çok rahat. Artık sizler bu bayrak için seferber olup Galatasaray’a hizmet edeceksiniz. Sizin gibi genç, pırıl pırıl ve başarılı insanların Antalya’da Galatasaray için fedakarca çalışıyor olmasından fazlasıyla mutluyum” diye konuştu.

Dernek başkanı Gökmen Güzel de “Ali Tanrıyar, Galatasaray taraftarı tarafından da çok sevilen bir isim. İnşallah artık her yıl başkanımızı Antalya’daki yuvasına bekliyoruz” dedi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle