Hoşgeldiniz  

CHP ve MHP seçime Antalya’da hazırlanacak

Semih Köken | 12 Mart 2022 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel A- A+

CHP ve MHP seçime Antalya’da hazırlanacak

CHP ve MHP Antalya’da ‘Seçim Kampı’na giriyor. CHP, 24-25 Mart’ta, MHP ise 27-29 Mart’ta, 2023’de yapılacak seçimi masaya yatıracak.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun konuşmasıyla başlayacak kampta, il, ilçe, kadın ve gençlik kolları başkanları dışında Parti Meclisi üyeleri de yer alacak. İki gün sürecek kampta üyelik çalışmaları da gündeme gelecek.

Partiler sahaya daha güçlü çıkmak için harekete geçti. CHP ve MHP kampa girecek. Gündemlerinde 2023 seçimleri ve hazırlık süreci olacak. Her iki parti liderinin hem örgütlere hem de parti yönetimine “sahada olun” talimatı vermesi bekleniyor.

BAHARLA BİRLİKTE SİYASET ISINIYOR

Her iki partinin de kamp adresi Antalya olacak. Önce CHP ardından MHP’nin kampı toplanacak. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 24-25 Mart’ta partisinin tüm kadrolarıyla bir araya gelecek. Merkez Yönetim Kurulu üyeleri, il ve ilçe başkanları kampta hazır bulunacak. Büyük örgüt buluşmasına katılımın yaklaşık 3 bin kişi olması planlanıyor.

MHP KAMPI 27 MART’TA

MHP ise 234 belediye başkanıyla Antalya’da kampa giriyor. Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin başkanlığında yapılacak kampa genel başkan yardımcıları ve milletvekilleri de katılacak.

27-29 Mart tarihleri arasında yapılacak kamp öncesi belediye başkanlarından üç yıllık faaliyet raporu hazırlamaları istendi.

2019 yerel seçimlerinden günümüze, belediyelerin performans ve hedefleri değerlendirilecek.

Her iki kampın en önemli gündem başlığı 2023 seçimleri olacak.

Hem Kemal Kılıçdaroğlu’nun hem de Devlet Bahçeli’nin örgütlere ve teşkilata “sahada olun” talimatı vermesi bekleniyor.

Kamplarda yaz dönemine ilişkin çalışma takvimi de ele alınacak.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle