Hoşgeldiniz  

Bisiklet Festivali Sonrası Başkana Teşekkür Ziyareti

Semih Köken | 14 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Spor, Yaşam A- A+

Bisiklet Festivali Sonrası Başkana Teşekkür Ziyareti

Antalya’nın Kemer ilçesinde, bu yıl beşincisi düzenlenen Uluslararası Bisiklet Festivali sonrası Kemer Belediyesinin katkılarından dolayı Dernek Başkanı ve beraberindekiler Başkan Gül’ü makamında ziyaret ederek teşekkür ettiler.

Antalya Bisiklet Festivali Derneği (ANBİFED) tarafından organize edilen Kemer belediyesinin katkıları ile düzenlenen Rusya, Romanya ve Almanya’dan da birer sporcu olmak üzere 350’ye yakın bisikletçi katılmıştı.
Teşekkür ziyaretine Antalya Bisiklet Festivali Derneği (ANBİFED) Yönetim Kurulu Başkanı M.Ceyhun Altın, Başkan Yardımcısı M.Ali Akyüz, Genel Sekreter Işıl Tutucu ve Üye Adnan Tutucu katıldı.
Ziyarette Başkan Mustafa Gül’e Antalya Bisiklet Festivali Derneği (ANBİFED) Başkanı Altın, bir adet Bisiklet Mayosu hediye ederek katkılarından dolayı teşekkür etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Gül; bisikletin sağlığa ne kadar faydalı olduğunu vurguladı. Çocukların küçük yaşta bisiklete tutkusunu artırılmasının altını çizen Başkan Gül, “çocuk sağlığı açısından bisiklete teşvik yapılmalıdır. Çocuğunuza bisiklet kullanmayı öğretecekseniz Çocuklara, bilgisayara bağımlı olmasındansa, bisiklet kullanarak açık havada sağlığı için yararlı bir aktivite alışkanlığına sahip olmasını sağlayarak önemli bir iyilik yapmalıyız” Dedi
2017 yılında Uluslararası Bisiklet Festivalinin yine Kemer’de yapılmasını isteyen Başkan Gül, Kemer belediyesi olarak imkanlarımız dahilinde bu tür organizasyonlara her zaman destek olacağız diyerek ziyaret için teşekkür etti.
Antalya Bisiklet Festivali Derneği (ANBİFED) Yönetim Kurulu Başkanı M.Ceyhun Altın ise yaptığı açıklamada; festivali kazasız bir şekilde tamamladıkları için mutlu olduklarını söyledi. Keyifli bir organizasyon yaşadıklarını Kemer doğasıyla havasıyla harika bir yer olduğunu belirten Altın, festivale destek veren Kemer Belediye Başkanı Sayın Mustafa Gül’e ve ekibine teşekkür ederim. 2017 yılında yapılacak olan 6. Uluslararası Bisiklet Festivalinin yine Kemer’de yapacaklarını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle