Hoşgeldiniz  

Başkan Gül Beldibi’nde Vatandaşları Dinledi

Semih Köken | 16 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Kemer Güncel, Yaşam A- A+

Başkan Gül Beldibi’nde Vatandaşları Dinledi

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Göynük Mahallesine bağlı Beldibi’ni ziyaret etti. Vatandaşlarla 2’nci defa kahvaltıda bir araya gelen Gül, halkın sorunlarını dinledi ve tek tek cevapladı.
Göynük Mahallesi, Bahçecik mevkide bir kıraathanede vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Gül önce şehitler için bir dakikalık saygı duruşu talep ederek birlikte saygı duruşunda bulundular.
Başkan Gül’ü vatandaşlar kıraathanenin kapısında karşılarken başkan kahvaltıya katılan vatandaşlarla tek tek tokalaşırken büyüklerinde ellerini öpmeyi ihmal etmedi. Toplantıya Kemer Belediye Meclis Üyesi Semih Top’ta katıldı.
Başkan Gül vatandaşlarla birlikte kahvaltı ederek uzun süre hoş sohbette bulundu. Beldibi sakinleri Cadde ve Sokaklarında yapılan çalışmalardan dolayı Başkan Gül’e teşekkür ederken, istek ve taleplerini aktardı. Bazı vatandaşlar ise Başkan Gül’e “biz başkanları bir seçimlerin başında bir de sonunda görürdük ama siz maşallah her yerde vatandaşlarla birlikte oluyorsunuz” Başkan Gül ise, benim kapım ve çalışan birimlerimin kapıları tüm vatandaşlarımıza sonuna kadar açıktır. 1994 Mustafa Gül neyse bu günkü Mustafa Gül’de aynıdır. Ben halk çocuğuyum ben sizlerin hizmetkarıyım diyerek soru soran vatandaşlara teşekkür etti.
Vatandaşlarımızla yüz yüze bir araya geldikleri toplantılara büyük önem verdiklerini söyleyen Başkan Gül, Beldibi Cadde ve sokaklarda yürüttüğümüz çalışmaların yanı sıra vatandaşlarımızla bir araya gelerek yerinde istek ve talepleri bir kez daha dinliyoruz. Bu gün buraya bu güzel ortama katıldığınız için hepinize teşekkür eder ayaklarınıza sağlık” Dedi

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle