Hoşgeldiniz  

Antalya’nın en büyüğüne kayyum atandı!

Semih Köken | 13 Ekim 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

Antalya’nın en büyüğüne kayyum atandı!

Antalya 5. Sulh Ceza Hakimliği, iki şirkete kayyum atanmasına karar verdi. Kayyum atanmasına karar verilenlerin arasında, kentin en büyük alış veriş merkezi olan MarkAntalya’yı bünyesinde barındıran şirket de bulunuyor.

ANTALYA’nın en büyük AVM’lerinden MarkAntalya’yı bünyesinde barındıran MLC şirketi ile Kadıahmetoğulları A.Ş.’ye, TMSF kayyum olarak atandı.

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, Antalya merkezli faaliyet gösteren 2 şirkete kayyum atanmasını talep etti. Talebi değerlendiren Antalya 5’inci Sulh Ceza Hakimliği, Kadıahmetoğulları Asfalt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi ile kentin en büyük alışveriş merkezlerinden MarkAntalya’yı da bünyesinde barındıran MLC Döner Gıda Et ve Et Ürünleri Restoran Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi’ne kayyum atanmasına karar verdi.

Hakimlik, 674 sayılı KHK’nın 19/2 ve CMK’nın 133/1 maddeleri gereğince, Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonunun (TMSF), yönetim organlarının tüm yetkilerini kullanmak üzere bu şirketlere kayyum olarak atanmasına karar verdi. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle