Hoşgeldiniz  

Başkent Ankara’nın Yeni Gözdesi: Baki Et ve Balık Restaurant kusursuz hizmeti ile sizlerle

Semih Köken | 24 Haziran 2022 | Gündem, Kemer Güncel, Turizm A- A+

Başkent Ankara’nın Yeni Gözdesi: Baki Et ve Balık Restaurant kusursuz hizmeti ile sizlerle

Filistin Caddesi Beyaz Zambak Sokak’ta bulunan Baki Et ve Balık Restaurant, eşsiz yemekleri ve mezeleriyle Ankara’nın yeni gözdesi haline geldi.

Filistin Caddesi Beyaz Zambak Sokak’ta bulunan Baki Et ve Balık Restaurant, hem eşsiz yemekleri ve mezeleri hem şık dekorasyonuyla Ankara’nın öne çıkan mekanlarından biri oldu.

Baki Et ve Balık Restaurant, eşsiz yemeklerinin yanında fasıl ve dans şovları ile özel gün yemekleri, iş yemekleri, doğum günü ve evlilik kutlamalarında da müşterilerine keyifli vakit geçirebilecekleri bir alternatif sunuyor.

whatsapp-image-2022-06-21-at-19-50-56.jpeg

Baki Et ve Balık Restaurant’ı anlatan Genç İş İnsanı Çağatay Durum: “Turizm Bakanlığının direktifleri doğrultusunda gerekli olan işlemlerle alakalı tüm personellere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Misafirlerimizin huzurlu ve güvenli keyifli eğlenceli zaman geçirmeleri adına gerekli olan tüm işlemler tarafımızca uygulanıp, yakından takip edilmektedir.

whatsapp-image-2022-06-21-at-19-50-55.jpeg

Turizm Bakanlığının direktifleri doğrultusunda gerekli olan işlemlerle alakalı tüm personellere gerekli bilgilendirmeler yapılmıştır. Misafirlerimizin huzurlu ve güvenli eğlenceli bir zaman geçirmeleri adına gerekli olan tüm işlemler tarafımızca uygulanıp, yakından takip edilmektedir.” dedi.

whatsapp-image-2022-06-21-at-19-50-56-1.jpeg

Ankara’da sizi özel hissettirebilecek farklı bir mekan arıyorsanız Baki Et ve Balık Restaurant’ı mutlaka ziyaret etmenizi öneriyoruz.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle