Hoşgeldiniz  

AÇ KAPA NECATİ HOCA…

Semih Köken | 21 Eylül 2021 | Gündem, Kemer Güncel, Siyaset A- A+

AÇ KAPA NECATİ HOCA…

KESTİRDİĞİ ELEKTRİĞİ AÇMAK ZORNUNDA KALDI..


AÇ -KAPA KEMER BELEDİYESİ  YİNE İLKE İMZA ATTI..

MİNTANIN AÇIKLAMASININ ARDINDAN ZOR DURUMA DÜŞEN NECATİ HOCA TÜKÜRDÜĞÜNÜ YALADI…

 

Geçtiğimiz günlerde Kemer’in Çamyuva Mahallesi’nde Kemer Belediyesi’ne ait depoda bulunan elektrik panosundan Sulama Birliği’nin sondaj kuyusundaki dalgıç pompasına enerji sağlayan elektrik hattı, elektrik faturasının 12 bin 658 TL gibi yüksek bir rakam gelmesi üzerine belediye tarafından kesilmişti. Konu ile ilgili Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu’na tepki gösteren AK Parti Kemer İlçe Başkanı İsmail Selami Minta, konunun çözümü için gerekli yerlerle iletişim halinde olduklarını ve kısa sürede vatandaşların mağduriyetini gidereceklerini söylemişti.

MİNTA NİN AÇIKLAMASI SONRASINDA ELEKTİRİK TEKRAR BAĞLANDI…

Pazar günü elektrik panosunun bulunduğu alanda basın açıklaması yaptığını hatırlatan Minta, “Buranın abonesi olana kadar Kemer Belediyesi’nden görüşülerek Sulama Birliği tarafından izin alınmış ve belediyenin saatli abonesine bağlanarak yaklaşık 2 aydır bir çalışma yapılmıştı. Geçenlerde 12 bin lira civarı fatura gelince belediye başkanın talimatıyla kuyunun elektriği kesilmişti. Dolayısıyla Çamyuva halkı sulama suyu anlamında ciddi sıkıntı yaşamıştı. Biz de bunu duyar duymaz gittik kuyunun tekrar faaliyete geçmesi manasında girişimlerimize hemen başladık. Zaten sulama birliği de birkaç gün içerisinde kendi aboneliğini yaparak saatini bağlayacak. Ama bizim bu açıklamamızdan sonra belediye başkanı sayın Topaloğlu, bu konu ile alakalı açıklamalarda bulundu. Hatta haberimiz olmadan kaçaklar bağlanmış tabiri caizse işte elektrik çaldılar gibi laflar da kullanmış” dedi.

YANLIŞTAN DÖNÜLMESİ GÜZEL BİR ŞEY’

Minta, “Ama her zaman olduğu gibi sayın Topaloğlu burada da konuyu çarpıttı. Hiç haberimiz olmadan bağlamışlar, kaçak elektrik kullanmışlar dedi. Ancak, 1 gün sonra tekrar bana resimler attılar. Baktım sayın Topaloğlu bu sefer talimat vermiş elektriği yerine aynı eskisi gibi bağlatmış. Tabii yanlıştan dönülmesi de güzel bir şey. Sayın Topaloğlu’na bir şeyi bir kere daha hatırlatmak istiyorum; halka rağmen siyaset yapılmaz, hatta halktan aldığınız gücü halkın aleyhine kullanmaya kalkarsanız bunun altında ezilirsiniz” diye konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle