Hoşgeldiniz  

7 Yaşındaki Alper, Bulduğu 7 Bin 500 Doları Sahibine Verdi

Semih Köken | 14 Aralık 2016 | Antalya Haber, Gündem, Yaşam A- A+

7 Yaşındaki Alper, Bulduğu 7 Bin 500 Doları Sahibine Verdi

Antalya‘da, ilkokul 1’inci sınıf öğrencisi 7 yaşındaki Alper Güllü, bir alışveriş merkezinde yerde bulduğu 7 bin 500 doları, ailesi aracılığıyla Iraklı sahibine teslim etti. Alper, sahibinden parayı TL’ye çevirme sözü aldı.

BİR DESTE DOLAR BULDU

Merkez Konyaaltı İlçesinde bulunan Metro Alışveriş Merkezi’ne annesiyle birlikte gelen Alper Güllü, yerde bir deste dolar buldu. Alper Güllü, annesi Rukiye Güllü ile birlikte durumu AVM’nin güvenlik amirliğine bildirdi.

 

SAHİBİNE TESLİM ETTİ, TL’YE ÇEVİRME SÖZÜ ALDI

AVM yönetimine başvuran ve 7 bin 500 dolarını düşürdüğünü söyleyen Iraklı Hasan Sadi Khalaf Al-Kınanı’ya, tutanak karşılığında parası teslim edildi. Alper Güllü’nün isteği üzerine Hasan Sadi Khalaf Al-Kınanı, parasını TL’ye çevirme sözü verdi.

“DOĞRU BİR KARAR VERMİŞİM”

Al-Kınanı, geçen ayın sonunda Antalya Göç İdaresi’ne başvurarak iki yıllık oturma izni aldığını belirterek, “Türkiye’ye gelmekle ve Türk insanını tanımakla ne kadar doğru bir karar verdiğimi şimdi daha iyi anlıyorum” dedi.

Bedriye Bileydi İlkokulu 1. sınıf öğrencisi Alper Güllü ise bulduğu parayı sahibine teslim etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle