Hoşgeldiniz  

“Ülkemizi kaosa sürüklemek istiyorlar”

Semih Köken | 07 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

“Ülkemizi kaosa sürüklemek istiyorlar”

Ak Parti Antalya İl Kadın Kolları Başkanı Av. Esra Özkoç, ilçeleri ziyaret ederek mahalle başkanları ile bir araya geliyor. Tekrar yapılacak olan seçimlerin önemini anlatan Başkan Özkoç, muhalefete de yüklendi.

**

Antalya’nın 19 ilçesinde mahalle başkanları ile bir araya gelecek olan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Av.Esra Özkoç, Kepez, Konyaaltı, Kemer, Finike ve Kaş ilçelerinde toplantılar gerçekleştirdi.

KADIN HAYATA TUTUNURSA TOPLUM DA HAYATA TUTUNUR

İl ve ilçe kadın kolları teşkilatları olarak, sürekli sahalarda bulunduklarını ifade eden Özkoç, “Millete hizmet etmek için büyük bir azimle çalışan kadınlarımıza teşekkür ediyorum. 19 ilçemizin tamamına giderek mahalle başkanlarımızla yapacağımız toplantılarda seçim stratejilerimizi konuşup, 1 Kasım’ın önemini anlatacağız. Ak kadınlar olarak partimizin ilk günlerinde nasıl çalışıyorsak, şimdi de aynı şevkle ve azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun dediği gibi, ‘Eğer kadınlar hayata tutundu ise toplumlar da hayata tutunur. Eğer kadınlar ayaktaysa, toplum da ayakta durur’, bu nedenle kadınlar olarak her zaman sahalarda gece gündüz çalışacağız” diye konuştu.

DAHA GÜÇLÜ OLMALI DAHA ÇOK ÇALIŞMALIYIZ

Özkoç, şöyle devam etti; “Bizler ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için durmadan çalışırken, MHP-CHP ve HDP birlik olmuş, ülkemizi kaosa sürüklemek için ellerinden geleni yapıyorlar. En son seçim hükümeti bakanlarının  yemin etmesini engellemek ve ülkede yeni bir kaosa sebebiyet vermek için her üç partinin el ele verip ittifak kurduğuna tanık olduk. Oynanan bu oyunu bozmak için daha güçlü olmamız ve daha çok çalışmamız gerekiyor. Birliğimizi ve beraberliğimizi bozmalarına izin vermeyeceğiz.”

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle