Hoşgeldiniz  

Özlem Gözaçan, cemevindealevilerin sesine kulak verdi

Semih Köken | 25 Mart 2015 | Antalya Haber A- A+

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Eczacı Özlem Gözaçan, Antalya’nın batı ilçelerinden Finike ve Kumluca’da partilileriyle bir araya geldi.

 

İlk olarak Finike’ye bağlı Yuvalı Köyü’ndeki cemevinde Alevi Kültür Derneği Finike Yuvalı Şubesi Başkanı Hakkı Bulut ve Alevi Dedesi Seyfettin Bulut ile görüşen Özlem Gözaçan, cemevine yaptığı ziyarette de her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik meIMG_0057 IMG_0103 IMG_0550 IMG_0556 IMG_0559 IMG_0564 IMG_0686 IMG_0734 IMG_0752 IMG_9709 IMG_9734 IMG_9787 IMG_9828sajları verdi. Başkan Hakkı Bulut’un verdiği bilgileri ve aktardığı sorunları ilgi ile dinleyen Özlem Gözaçan, burada yaptığı konuşmada; “Mevcut Hükümet bizleri ayrıştırarak savunmasız ve güçsüz bırakmaya çalışıyor. Kurtuluşumuzu ancak CHP İktidarı ile sağlayabiliriz. 7 Haziran’ı amaçlarına ulaşmak için bir dönüm noktası olarak düşünüyorlar. Bunu tersine çevirmek bizim elimizde. Hep birlikte hareket ederek CHP’nin iktidarı sağlayabilir, özlemini duyduğumuz laik ve demokratik bir düzene yeniden kavuşabiliriz” şeklinde konuştu. Özlem Gözaçan, ardından Yuvalı Köyü kadınlarının sorunlarını da dinleyerek, sorunların çözümünün CHP İktidarında olduğunu anlattı.

İLÇE TEŞKİLATI ORGANİZASYONLARINDA ÖZLEM GÖZAÇAN’A BÜYÜK İLGİ

Öğlen saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Finike İlçe Teşkilatı’nın düzenlediği aday adayı tanıtım kokteyline katılarak parti üyeleriyle bir araya gelen Özlem Gözaçan, akşam saatlerinde de Kumluca İlçe Teşkilatı’nın Sanayi Sitesi içinde yer alan Doyum Restaurant’ta düzenlediği yemeğe katıldı. Her iki organizasyonda da Özlem Gözaçan’a ilgi büyük oldu.

Özlem GözaçanKumluca’nınMavikent beldesinde belde sakinlerini ve esnaflarını ziyaret ederek Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek istedi. Mavikent ziyaretleri sırasında Cumhuriyet Halk Partisi Eski Genel Başkanı ve Milletvekili Aday Adayı Deniz Baykal’la karşılaşan Özlem Gözaçan, Deniz Baykal’ın burada yaptığı konuşmayı da dinledi.

 

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle