Hoşgeldiniz  

“Konged Akademi 2. sezonuna başladı!”

Semih Köken | 19 Kasım 2015 | Antalya Haber A- A+

Konged Konyaaltı İlçe Başkanlığı bünyesinde gerçekleştirilen KONGED Akademi, 2. sezonuna Akdeniz Üniversitesi Uluslararası Siyaset ve Diplomasi Topluluğu ile ortak bir konferans ile başladı.

 

Atatürk Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta 25. Kare Tekniği, Sinemapsikopolitiği ve Subliminal Mesaj konuları Prof. Dr. Şenol Kantarcı tarafından anlatıldı.

 

Hollywood sinemasının Amarika ulusal güvenliğine etkileri ve topluma bazı duyguların nasıl yerleştirildiği konusunda detaylı bilgiler içeren konferansta, görsel ve işitsel bilinçaltı mesajlar da örneklerle anlatıldı.

 

“Rekor Katılım”

 

Konged Akademi 2. Dönem açılış programına yoğun ilgi gösteren katılımcılar, 1000 kişilik konferans salonunun tamamını doldurdu.

 

Konged Konyaaltı İlçe Başkanı Kubilay Özener,  katılımın yoğunluğuna dikkat çekerek, “harika bir kalabalık, güzel bir açılış yaptığımız kanaatindeyim” ifadelerini kullandı.

 

Eğitici konferansıyla büyük ilgi gören Prof. Dr. Şenol Kantarcı konferans sonrasında kendi kitaplarını imzaladı.

 

Konferans sonrası açıklama yapan Konged Genel Başkanı Ahmet Alper Alveroğlu, “…böylesine muhteşem bir kalabalıkla etkinlik yapmak her sivil toplum kuruluşuna nasip olmuyor, her zaman söylüyoruz KONGED Antalya’nın Şansıdır. Konged Konyaaltı İlçe Başkanımıza ve ekibine başarılar dilerim…” şeklinde konuştu.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle