Hoşgeldiniz  

“Gelin, 7 Haziran’da hükümete bir ders verelim “

SEMİH KÖKEN | 17 Mart 2015 | Antalya Haber A- A+

Cumhuriyet Halk Partisi Antalya Milletvekili Aday Adayı Eczacı Özlem Gözaçan, Alevi Kültür Derneği Akdeniz Şubesi’ne gerçekleştirdiği ziyarette; “ Bizi ayrıştırmalarına izin vermeyelim. Gelin, 7 Haziran’da hükümete bir ders verelim” dedi.

Milletvekili Aday Adayı Eczacı Özlem Gözaçan, önseçime yönelik çalışmalarının yanı sıra dernek ziyaretleri de gerçekleştirerek Cumhuriyet Halk Partisi’ni halka anlatmaya devam ediyor.

7 Haziran’da gerçekleştirilecek genel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını sağlamak amacıyla çalışmalarını sürdüren Özlem Gözaçan, aynı gün CHP Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nda ve Kemer İlçe Örgütü’nün düzenlediği aday aday tanıtımı toplantısında parti üyeleriyle bir araya gelmenin yanı sıra 81 ilde 100 şubesi bulunan Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Antalya Şubesi ve Alevi Kültür Derneği Akdeniz Şubesi’ne ziyaretler gerçekleştirdi.

“ŞİMDİ BİRLEŞME ZAMANI”

Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Antalya Şubesi’nde Şube Başkanı Mustafa Değirmenci’ye Cumhuriyet Halk Partisi politikalarını aktaran ve 7 Haziran’da yapılacak genel seçimlerde ülkenin kurtuluşu için Cumhuriyet Halk Partisi’ne destek isteyen Özlem Gözaçan, bu ziyaretin ardından gerçekleştirdiği Alevi Kültür Derneği Akdeniz Şubesi ziyaretinde de Şube Başkanı Hasan Kaya ve dernek üyeleri ile bir araya geldi, birlik ve beraberlik mesajı verdi.  İktidar partisinin etnik ve dini kimlikleri kullanarak toplumu ayrıştırdığını belirten Özlem Gözaçan; “ Şimdiye kadar hangimiz birbirimizin dinini, kültürünü sorgulamıştık? AKP iktidar olmadan önce hepimiz birlik ve beraberlik içinde yaşıyorduk.  Kimse kimsenin inancını, kültürünü, etnik kimliğini sorgulamıyordu. Bugün Etnik ve dini kimliklerimizi bizleri ayrıştırmak, güçsüzleştirmek için kullanılıyorlar. Gelin 7 Haziran’da hükümete bir ders verelim. “Oyununuzu bozuyoruz” diyelim. Bu bilinci tekrar yerleştirirsek kimse bizimle baş edemez. Şimdi birleşme zamanı” ifadelerine yer verdi.

“ŞU DÖNEM HESAPLAŞMA DÖNEMİ DEĞİL”

Cumhuriyet Halk Partisi Konyaaltı İlçe Teşkilatı’nda da parti üyelerine çalışmalarını aktaran ve 29 Mart’ta hâkim huzurunda gerçekleştirilecek önseçimde parti üyelerinin desteğini isteyen Özlem Gözaçan, burada da parti içi birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. “Şu dönem hesaplaşma dönemi değil” diyen Özlem Gözaçan; “ Partimiz çok sesli bir parti. Elbette hepimizin önerileri, yanlış olduğunu düşündüğü noktalar var; ama bu dönem hesaplaşma dönemi değil. Hepimiz tek yürek olup 7 Haziran’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarını sağlamak amacıyla çalışmalıyız. Önümüzdeki tek yol; iktidar yolu. “ şeklinde konuştu.

 

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle