Hoşgeldiniz  

Denizde ‘ATSO Cumhuriyet Kupası’ Heyecanı

Semih Köken | 20 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

ANTALYA Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) tarafından bu yıl dokuzuncusu düzenlenen ‘ATSO Cumhuriyet Kupası’ Yelken Yarışları 24- 25 ve 29 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

ATSO Başkanı Davut Çetin, geleneksel hale gelen Cumhuriyet Kupası yarışlarıyla yeni nesillere deniz sevgisi aşılamayı, Antalya’da yaşayanların denize olan ilgisini canlandırmak istediklerini kaydedildi. Türkiye Yelken Federasyonu’nun (TYF) desteği ile Antalya Yelken Kulübü (AYDİK) ve Setur Marina ev sahipliğinde, Yelken İl Temsilciliği’nin gözetiminde gerçekleşecek yarışların ‘Yelken, Optimist ve Laser’ olmak üzere üç kategoride yapılacağını belirten Başkan Davut Çetin, şunları kaydetti:

“Geçtiğimiz yıllarda iki gün düzenlenen yarışları, bu sene üç güne çıkardık. 24 Ekim Cumartesi ve 25 Ekim Pazar günü Setur Marina’da saat 11.00’de başlayacak yarışlarda Antalya ve bölgesindeki kulüplerin Optimist ve Laser kategorilerindeki sporcuları mücadele edecek. 29 Ekim Perşembe günü ise çeşitli kategorilerde yelkenli yatlar yarışacak. Sabah 08.30’dan itibaren Konyaaltı- Kaleiçi-Fener ve Kaleiçi güzergahında seyir turu atarak halkı selamlayacak olan tekneler, 11.30’da Kaleiçi Yat Limanı önünde startı verilecek yarışta Cumhuriyet Kupası’nı alabilmek yelken açacak. Yarışlarda dereceye girenlere ödülleri aynı gün 16.00’da, Antalya Yelken Kulübü Binası’nda (Eski 24 Nolu Plaj) yapılacak törenle verilecek. “

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle