Hoşgeldiniz  

Başkan Böcek öğrencilerle buluştu

Semih Köken | 02 Ekim 2015 | Antalya Haber A- A+

(DHA) – KONYAALTI Belediye Başkanı Muhittin Böcek, babasının da adını taşıyan Muhittin- Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti.

Uncalı Mahallesi’nde ailesinden kalan arazinin 11 dönümlük bölümünü okul yapımı için bağışladıktan sonra Muhittin- Mustafa Böcek Anadolu Lisesi’nin eğitime açılışını büyük heyecanla beklediğini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün okulun ilk öğrencileriyle bir araya geldi. Zor şartlarda eğitim gördükleri için geçmişten bugüne içinde hep eğitime destek verme sevdası olduğuna değinen Başkan Böcek, yaptırdığı okulla bunu gerçekleştirdiğini söyledi.

Okul müdürü Hakan Demir eşliğinde kütüphane ve derslikleri gezen Başkan Böcek, öğretmenlerle de sohbet etti. Henüz ilk eğitim yılı olmasına rağmen yüksek puanlarla öğrenci alımından duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhittin Böcek, ülkenin geleceği gençleri yetiştiren öğretmenlere teşekkür etti. Okulun açılışına katılamadığı için kendisine darılan öğrencilerin gönlünü alan Muhittin Böcek, sıralarda anı tazeledikten sonra öğrencilerle selfie çektirdi. Okul müdürü Hakan Demir katkılarından dolayı Başkan Muhittin Böcek’e teşekkür etti ve kütüphaneleri için hayırseverlerden kitap yardımı beklediklerini söyledi.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle