Hoşgeldiniz  

ATSO Akademi’den 3 farklı eğitim

Semih Köken | 03 Eylül 2015 | Antalya Haber A- A+

Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) çatısı altında faaliyetlerini sürdüren ATSO Akademi, 7-10 Eylül arasında ‘Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi’, ‘Şirket İçi İletişimde Mükemmellik ve Çatışma Yönetimi Eğitimi’ ve ‘Değişim Yönetimi Eğitimi’ konu başlıklarında 3 farklı eğitim düzenleneceğini duyurdu.

**

ATSO Akademi bünyesinde, 7 ve 8 Eylül tarihlerinde ‘Toplam Kalite Yönetimi Eğitimi’ eğitiminin açılacağını ve eğitimin Sevgi Ölgün Kocabaş, tarafından verileceğini bildirildi. Katılımcılara kalite teriminde aşamalar, toplam kalite yönetimi ve gelişimi, kavramlar, terimler ve yaklaşımlar, toplam kalite yönetiminde kullanılan yöntem ve teknikler, toplam kalite yönetimi uygulamalarında karşılaşılan güçlükler, toplam kalite yönetimi ödül programları, kalite çemberleri oluşumu, kalite çemberinin özellikleri hakkında bilgiler verilecek. Eğitim programının sonunda, devam koşulunu sağlayan katılımcılar TSE onaylı sertifika alacak. Akademi çatısı altında 9 Eylül de ise Nebi Acar tarafından ‘Şirket İçi İletişimde Mükemmellik ve Çatışma Yönetimi Eğitimi’ verilecek.

10 EYLÜL’DE ‘DEĞİŞİM YÖNETİMİ EĞİTİMİ’
Haftanın son eğitimi ise 10 Eylül tarihinde başlayacak olan ‘Değişim Yönetimi Eğitimi’ olacak. Dr. Barboros Kon tarafından verilecek eğitimde, değişen dünya ve dünya trendleri, bireysel farkındalık ve fark yaratmak, diğer insanlardan nasıl farklılaşıyoruz, doğru tutum ve doğru iletişim kurmak, negatif düşünceden pozitif düşünceye, düşünce – duygu – davranış – zaman, kazan – kazan ilişkisi, motivasyon, manipülasyon, kazanan kişi olmak, ilişkilenmenin önemi, ilişkilenmede kelimelerin yeri, stresi ve öfkeyi kontrol altına alabilmek ve stresi yönetebilmek, mutlu çalışan = mutlu müşteriler, müşteri memnuniyetini sağlamak konuları hakkında bilgiler aktarılacak. ATSO Akademi’nin diğer eğitim programları ile ilgili bilgilere ATSO internet sayfasındaki www.atso.org.tr ‘ATSO Akademi’ bağlantısından ve ATSO Akademi’nin sosyal medya hesaplarından takip edilebilir. (DHA)

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle