Hoşgeldiniz  

ANTALYA’DA SAVCI DEĞİŞİMLERİ

Semih Köken | 26 Mayıs 2021 | Antalya Haber A- A+

HSK yaz kararnamesi ile adli yargıda 2 bin 582, idari yargıda 488 olmak üzere 3 bin 70 hakim ve savcının görev yeri değişti. Karara göre Antalya’da 7 görev değişimi olurken, 67 hakim ve savcının ataması gerçekleştirildi.

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesi tarafından, Adli ve İdari Yargı 2021 Yılı Ana Kararnamelerine ilişkin çalışmalar, 25 Mayıs 2021 tarihi itibarıyla tamamlanarak karara bağlandı. HSK’nIn internet sitesinden yayımlanan kararnameye göre, adli yargıda 2 bin 582, idari yargıda ise 488 olmak üzere toplam 3 bin 70 hakim ve savcının görev yeri değiştirildi. Karara göre Antalya’da 7 görev değişimi olurken, 67 hakim ve savcının ataması gerçekleştirildi.  Kararnameyle Antalya Cumhuriyet Savcısı Aladdin Demir Adana Cumhuriyet Savcılığı’na, Antalya Cumhuriyet Savcısı Alper Tunçer Trabzon Cumhuriyet Savcılığı’na, Alanya Cumhuriyet Savcısı Tayfun Gölcük Cumhuriyet Başsavcılığı’na, Alanya Cumhuriyet Savcısı Gül Türkoğlu Büyükçekmece Cumhuriyet Savcılığı’na ve Alanya Hâkimi Meryem Günay Acır Gaziantep Hâkimliği’ne atandı.

ANTALYA’YA ATANAN SAVCILAR

Kararname ile birlikte Antalya’ya atanan savcılar da belli oldu.  Diyarbakır Cumhuriyet Savcısı Soner Hiçdurmaz Kumluca Cumhuriyet Başsavcılığı’na, İstanbul Cumhuriyet Savcısı İkram Coşkun Antalya Cumhuriyet Savcılığı’na, Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Mahmut Özübek Elmalı Cumhuriyet Savcılığı, Adıyaman Cumhuriyet Savcısı Beytullah Sakar Kaş Cumhuriyet Savcılığı’na, Yüksekova Cumhuriyet Savcısı Orhan Demirel Manavgat Cumhuriyet Savcılığı’na, Sarıkamış Cumhuriyet Savcısı İrfan Karaman Kemer Cumhuriyet Savcılığı’na, Gaziantep Cumhuriyet Savcısı Nizamettin Ekici Kaş Cumhuriyet Savcılığı’na, Diyarbakır Hâkimi Anıl Ekinci Elmalı Hâkimliği’ne ve Diyarbakır Hâkimi Ümran Ekinci Elmalı Hâkimliği’ne atandı.

Etiketler:

EN SON HABERLER

© 2020 KEMER HABER Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Reklamı Gizle
Reklamı Gizle